ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht..

Specificaties ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht.

Merk

ZILOU®

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

13 l

Afmetingen

Hoogte: 33 cm


Breedte: 32 cm


Diepte: 14 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

6

Type schooltas

Anti-diefstal

Omschrijving van ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht.

De ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht is een multifunctionele tas voor alle situaties. De tas is voorzien van een aantal slimme functies, waaronder anti-diefstal design en waterdichte materialen. De tas heeft een ruim hoofdvak en twee zijvakken met rits. De binnenkant is zacht gevoerd, wat zorgt voor extra comfort bij het dragen. De tas is verder voorzien van verschillende opbergvakken, waaronder een voor een laptop met een maximale schermgrootte van 15,6 inch. Daarnaast heeft het een USB-poort waarmee je je telefoon kunt opladen. Ook is er een verstelbare schouderband, zodat je de tas comfortabel op je rug kunt dragen. Deze tas is ideaal voor dagelijks gebruik en is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht.

ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 33 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 14 cm
  • Volume: 13 l

ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. is gemaakt van ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. is specifiek Anti-diefstal.

ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. heeft 6. ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. ZILOU® Rugtas Schoudertas Dames Anti-Diefstal Waterdicht. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen