BLIJLES Onderwijs

BLIJLES Onderwijs is een Bijles gelegen aan Grachtweg 73a in Lisse.

Blijles is een onderwijsplatform dat in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit bijles aanbiedt. Ze bieden zowel individuele bijles als groepsbijles aan, waarbij er altijd wordt gekeken naar de persoonlijke voorkeuren en interesses van de leerlingen. Blijles is opgericht door studenten Max Uphoff en Jesper van Loon en heeft als missie om het onderwijs te versterken en toegankelijk te maken voor alle leerlingen. Ze werken samen met verschillende scholen en strategische partners in de regio's Rotterdam, Den Haag, Leiden, Bollenstreek, Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Blijles streeft ernaar om bijles een onmisbaar onderdeel van het onderwijssysteem te maken, omdat de klassen steeds voller worden en goed onderwijspersoneel schaars is. Bijles kan de oplossing zijn om leerlingen de aandacht te geven die ze nodig hebben.

Meer informatie over BLIJLES Onderwijs in Lisse

BLIJLES Onderwijs is een Bijles gelegen in Lisse op Grachtweg 73a.

BLIJLES Onderwijs uit Lisse kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij BLIJLES Onderwijs en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Lisse? Dan ben je bij BLIJLES Onderwijs op de juiste plek. Bij BLIJLES Onderwijs kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Grachtweg 73a in Lisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lisse of niet, iedereen kan contact opnemen met BLIJLES Onderwijs. Je kan BLIJLES Onderwijs telefonisch bereiken op: 31 6 18976102 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://blijlesonderwijs.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar BLIJLES Onderwijs en maak een afspraak!

Hoe kom je bij BLIJLES Onderwijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLIJLES Onderwijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. BLIJLES Onderwijs

Bezoekers bekeken ook