Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter..

Specificaties Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter.

Merk

Robas

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester | Nylon

Volume

35 l

Afmetingen

Hoogte: 25 cm


Breedte: 50 cm


Diepte: 33 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

5

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter.

Deze sterke militaire rugzak van Robas is de perfecte keuze voor al uw outdoor avonturen. Deze waterdichte en slijtvaste rugzak biedt een ruimte van 35 liter, die is verdeeld in 5 kamers. Het hoofdvak heeft een ritssluiting die helemaal doorloopt tot op de bodem, wat het in- en uitpakken van items aanzienlijk vergemakkelijkt. Binnenin heeft u twee verschillende kleinere vakken, waarvan er een met een mesh partitie is uitgerust. Aan de buitenkant bevinden zich twee kleinere zakken, waarvan de onderste groter en uitgerust is met een kleine dubbele zak met een opgenaaide mesh met 5 compartimenten. Er is ook een met klittenband afsluitbare scheidingswand aan de buitenkant van de rugzak, die perfect is voor het dragen van een watersysteem. U bent verzekerd van een slijtvaste, stevige en waterdichte rugzak die u zonder zorgen op al uw avonturen kan meenemen.

Veelgestelde vragen over Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter.

Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 25 cm
  • Breedte 50 cm
  • Diepte 33 cm
  • Volume: 35 l

Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. is gemaakt van Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. en komt standaard in Groen.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. is specifiek Normale rugzak.

Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. heeft 5. Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Robas sterke waterdichte en slijtvaste militaire rugzak 35 liter. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen