1. Kantoorbenodigdheden
 2. planbord

Top 10 beste - Test en reviews 2024

De zoektocht naar het perfecte planbord kan overweldigend zijn. Er zijn zo veel verschillende keuzes dat het moeilijk is om te weten welke het beste past bij jouw behoeften. Gelukkig hebben wij de ultieme lijst met de 10 beste planborden samengesteld om al jouw problemen op te lossen. We hebben de beste keuzes geselecteerd, waardoor je de perfecte planbord kunt kiezen zonder te veel tijd te verspillen met het vergelijken van verschillende opties. Klaar om te beginnen? Lees dan ons artikel om te weten te komen welke planborden je moet overwegen!

Ontdek onze top 10 beste .

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste - TOP 3

We starten met de top 3 van de beste die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze een planbord met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

Deze magnetische pictogrammen zijn uitermate geschikt voor het maken van een weekplanner bord. U kunt er mee een dagritme samenstellen die aansluit bij de behoeften van uw kind of die van uzelf. Het set bestaat uit 4 kleuren en elke kleur heeft 50 stuks. De pictogrammen zijn geproduceerd van sterk magnetisch materiaal dat beschermd is tegen vocht. Ze zijn stevig en zullen niet gemakkelijk kapot gaan, waardoor ze jarenlang mee kunnen gaan. Ze zijn ook gemaakt van non-toxische materialen die veilig zijn voor kinderen en volwassenen. De magnetische pictogrammen zijn perfect voor mensen met autisme of ADHD waarbij het maken van een goede planning een uitdaging is. Ze zijn ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een snelle en eenvoudige manier om taken en verantwoordingen te plannen.

2. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

De set bestaat uit 50 gekleurde magnetische pictogrammen met verschillende thema's. Je kunt er bijvoorbeeld een dagritme mee maken of de taken voor de komende week plannen. De pictogrammen zijn geschikt voor gebruik bij autisme, ADHD, leerproblemen en andere ontwikkelingsproblemen. Door de magnetische pictogrammen op het planbord te plaatsen krijgen kinderen een duidelijk overzicht van hun taken en krijgen ze meer structuur. De pictogrammen zijn ook gemakkelijk te verplaatsen als er veranderingen plaatsvinden. De magnetische kracht zorgt ervoor dat de pictogrammen goed blijven zitten zonder dat ze los komen. De pictogrammen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn afwasbaar. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van het thema dat je wilt uitbeelden. Deze magnetische pictogrammen zijn een must-have en perfect voor het maken van een weekplanner!

3. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

De Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm is een ideaal hulpmiddel voor thuis of op het werk. Met het magnetische oppervlak kun je gemakkelijk belangrijke informatie, bijvoorbeeld je afspraken, agenda's en taken, opslaan. Daarnaast heeft het bord een kurklaag waar je al je herinneringen kunt prikken. Het bord is voorzien van een stijlvolle, zwarte met zilveren lijst, waardoor het overal een aantrekkelijke verschijning is. Het bord wordt geleverd met foamtape, een magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten, waarmee je gemakkelijk bijvoorbeeld documenten of foto's aan het bord kunt bevestigen. De afmetingen van het bord zijn 585 mm x 430 mm, waardoor het perfect in de meeste ruimtes past. Met de Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm heb je een veelzijdig en stijlvol bord dat je gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Kantoorbenodigdheden
 2. planbord

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10

De top 3 van de beste zijn na ons onderzoek de met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse voor je getest.

Mocht je in onze top 3 nog geen geschikte planbord voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 . Vergelijk deze weer met elkaar en ontdek welke planbord voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. Navaris weekplanner Prikbord, whiteboard en krijtbord in één Magnetisch planbord 60 x 40 cm Met krijt, marker, magneten.

Navaris weekplanner Prikbord: een combibord dat jouw leven een stuk gemakkelijker maakt! Dit wandbord combineert een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord in één, waarmee je al je planningen, notities, boodschappen of foto's aan kunt hangen. De planner is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals krijtjes, een marker, punaises en magneetjes. Je kunt de inhoud van het whiteboard en het krijtbord met de meegeleverde marker en het krijt makkelijk opschrijven. Met een vochtige doek kun je de inhoud vervolgens weer uitwissen. Zo kun je keer op keer nieuwe dingen opschrijven. Zoek een mooi plekje voor de planner, bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op kantoor. De Navaris weekplanner Prikbord is ook een leuk cadeau voor iemand die een beetje hulp kan gebruiken bij het organiseren!

5. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

Deze handige weekplanner is een ideale tool om uw planning efficiënt te organiseren. Ontworpen met een stijlvolle witte afwerking, het bord is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een stevig metalen frame. Het bord is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het een geschikte optie is voor elke kamer. Het bord bevat voorgedrukte vakken en lijnen om uw planning te organiseren. Deze weekplanner biedt ook een extra stift, 4 magneetjes en een aan de muur te bevestigen bordvergrendeling. De stift heeft een stijlvolle witte afwerking die perfect bij het bord past. De magneetjes kunnen worden gebruikt om herinneringen en belangrijke documenten aan het bord te hangen. De bordvergrendeling zorgt ervoor dat uw planning veilig en beveiligd is. Deze weekplanner is een must-have voor thuis of kantoor. Het helpt u om uw planning te organiseren en te volgen. U kunt er ook plannen voor lange termijn taken op maken. Het is een geweldige manier om uw leven op het werk en thuis georganiseerd te houden. Deze weekplanner is een geweldige tool voor het verbeteren van uw product.

6. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

Deze planbook is het perfecte hulpmiddel om een georganiseerd en gestructureerd leven te leiden. Het bestaat uit een witbord planner met magnetische strip die je direct aan de muur kunt hangen. De magnetische strips zijn gemaakt van hoogwaardig staal en bieden een stevige grip aan de muur. De planner heeft een formaat van A4 en is ideaal voor het bijhouden van dagelijkse taken, afspraken en doelen voor het hele gezin. Hij wordt geleverd met een set stiften en een wisser om ervoor te zorgen dat je whiteboard weekplanner altijd helder en up-to-date is. De stiften hebben een intensieve kleur die duidelijk zichtbaar is op het bord. Bovendien zijn de stiften volledig smetteloos en vervagen ze nooit. Met de magnetische weekplanner kun je je prioriteiten gemakkelijk bepalen en je taken efficiënt beheren. Het is een eenvoudige manier om je leven georganiseerd te houden.

7. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

Met deze Brute Strength Magnetische Weekplanner whiteboard heb je een perfecte manier om je gezin en je leven te organiseren. Het heeft acht A3-whiteboards, waar je alles van dagelijkse taken, boodschappenlijstjes, menu's, herinneringen en meer kunt opschrijven. Dit product is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een sterk magnetisch gedeelte, waardoor je het gemakkelijk op de koelkast of een ander metaal oppervlak kunt plakken. Je hebt geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig. De planner heeft ook sterke magneten aan de bovenkant, waardoor hij stevig aan het oppervlak blijft hangen. Bovendien heeft het een vingerafdrukscanner die je helpt om je taken en herinneringen op te slaan. Met de Brute Strength Magnetische Weekplanner whiteboard kun je je taken en gezinsplanning op een eenvoudige en effectieve manier organiseren. Het is een handig hulpmiddel dat je helpt om je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden niet te vergeten. Bovendien is het stevig en duurzaam, waardoor het je jarenlang trouwe diensten zal bewijzen.

8. Blensson To Do Planner - To Do Lijst Dagplanner kind Huiswerkplanner Studieplanner Planner 2023 Week Dag Planner.

De Blensson To Do Planner is een praktisch hulpmiddel voor dagelijkse taken bijhouden. De planner is voorzien van een handige to-do lijst waarop je taken kunt noteren. Je kunt hierbij denken aan taken als huiswerk, klusjes en andere taken die je dagelijks moet afronden. De planner is speciaal ontworpen voor 2023 en heeft een handige week- en dagindeling. De planner omvat ook een katern voor je persoonlijke agenda, waar je afspraken en evenementen kunt noteren. De planner is ook geschikt voor kinderen. Met de handige dagplanner kunnen kinderen hun taken en verplichtingen efficiënt organiseren. Zo krijgt het kind een betere structuur en krijgt het meer controle over zijn of haar taken. De planner heeft ook een speciale Studieplanner, waar je je studiekosten en afspraken kunt bijhouden. Met deze planner blijf je altijd overzichtelijk bijhouden waar je mee bezig bent.

9. Brute Strength Magnetische pictogrammen Beloningssysteem voor weekplanner planbord voor kinderen gekleurde pictogrammen.

De Brute Strength magnetische pictogrammen beloningssysteem voor weekplanner planbord zijn ontworpen om kinderen structureel te helpen bij het plannen en volgen van hun dagelijkse taken. De pictogrammen zijn speciaal ontworpen om kinderen te motiveren en te helpen om hun doelen te bereiken door het stellen van kleine doelen. Elk pictogram heeft een andere kleur, waardoor kinderen snel kunnen zien wat ze moeten doen. Met deze set kunnen kinderen hun taken plannen, hun voortgang bijhouden en hun doelen bereiken. Door beloningen toe te kennen aan de voltooide taken, kunnen kinderen zelfvertrouwen en een gevoel van voldoening ontwikkelen. De Brute Strength magnetische pictogrammen beloningssysteem voor weekplanner planbord is een geweldige manier om kinderen te motiveren en te helpen hun doelen te behalen.

10. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

Met de Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner heb je alles wat je nodig hebt om je dagelijkse planning en taken in de gaten te houden. Deze set bestaat uit 4 magnetische boards, zodat je alle boodschappen, taken, activiteiten en herinneringen kunt organiseren. De maandplanner helpt je om een overzichtelijk overzicht te krijgen van al je maandelijkse verplichtingen. De weekplanner helpt je om de timing van je taken te beheren. Met de boodschappenlijst kun je alle ingrediënten voor jouw favoriete gerechten en maaltijden opschrijven. En met de notitiebord kun je extra informatie en notities schrijven. De Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner komt compleet met 8 kleurige magneetjes, zodat je de verschillende taken en boodschappen kunt kenmerken. De boards zijn gemaakt van hoogwaardig witboard materiaal, zodat je er gemakkelijk op kunt schrijven met een whiteboard marker. Het bord is ook gemakkelijk schoon te maken. De set is ook gemakkelijk op te hangen, zodat je het altijd bij de hand hebt. Met de Lumb.

Hoe wordt de top 10 beste bepaald? - Best geteste planbord van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de vergelijking kun je de verschillende het beste testen.

De top 3 van de beste scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste

Na het lezen van onze lijst van de top 10 producten is het tijd om een beslissing te nemen. Welk model is het beste voor je behoeften? Welk planbord past het best binnen je budget? We hopen dat de informatie die we hebben verstrekt je geholpen heeft bij het maken van een goede keuze. Het kiezen van het juiste product kan een moeilijke taak zijn. Gelukkig hopen wij dat je met dit artikel meer inzicht hebt gekregen in wat er op de markt verkrijgbaar is. Uiteindelijk zal de prijs de doorslag geven. Kies een product waarvan je denkt dat het het beste bij je past, zonder aan kwaliteit in te boeten. Als je hier eenmaal een beslissing over hebt genomen, is het tijd om aan de slag te gaan en je product te bestellen. We hopen dat je een goede keuze maakt. Er zijn zoveel goede producten op de markt, dus er is geen excuus om niet een van de beste te kiezen. Zorg er ook voor dat je een product kiest dat passend binnen je budget past. Door onderzoek te doen en de opmerkingen van andere gebruikers te lezen, kun je ervoor zorgen dat je de beste optie kiest. Pas op dat je niet te ve.

Veelgestelde vragen over de vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste planbord de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 dan zit je goed:

 • Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.
 • Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.
 • Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een planbord voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze planbord vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste planbord in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede zijn. Alle bovenstaande 10 voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze planbord reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste planbord hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande planbord reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.