Top 10 beste planbord - [Test & Reviews 2023]

Op zoek naar een manier om je leven meer georganiseerd te houden? Bekijk onze lijst met de 10 beste planborden!

Een goed planbord kan je helpen om alles in je leven in de gaten te houden. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus het is belangrijk om de juiste te vinden voor jouw behoeften. Met het juiste planbord kun je je afspraken, taken, doelen en meer bijhouden.

Het hebben van een planbord is als het hebben van een assistent die je helpt om overal bovenop te blijven. Je kunt gemakkelijk zien wat je elke dag en week moet doen, zodat je nooit meer achterop raakt.

Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste planbord. 

Beste planbord 2023 - TOP 3

We beginnen met de planborden die volgens ons als de 3 beste uit de bus kwamen. Volgens ons heb je met de koop van een van deze planborden een product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

1. Magnetische Weekplanner

Met de Magnetische Week Planner Whiteboard set Planners voor de Koelkast hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een taak vergeet! Deze handige whiteboard set wordt geleverd met 4 magneten waarmee je je week op de koelkast kunt ordenen, zodat je in één oogopslag kunt zien wat er gedaan moet worden. De maandplanner is ook geweldig voor het bijhouden van langetermijndoelen, en het grote droge schrijfoppervlak zorgt ervoor dat je altijd genoeg ruimte hebt om te schrijven. Bovendien staat het strakke witte ontwerp mooi in elke keuken.

2. Planbord Kind

Planboard Kinderweekplanner met 288 unieke pictogrammen is de perfecte manier voor je kind om georganiseerd en op schema te blijven tijdens de schoolweek! De planner heeft een gelamineerd dry-erase oppervlak dat ideaal is voor het noteren van huiswerkopdrachten, naschoolse activiteiten en komende evenementen. Bovendien zijn er 288 unieke pictogrammen bijgevoegd om je kleintje te helpen zijn taken visueel weer te geven.

3. Nobo Magnetische Combibord

Introductie van het Nobo Magnetisch Combinatiebord met Maandplanner Kurk Prikbord! Dit stijlvolle en chique bord is perfect voor elk huis of kantoor. Het combinatiebord bestaat uit een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met kalenderrooster en daaronder een notitiebord van kurk, gevat in een stijlvol gebogen, zwart en zilverkleurig frame. De set bevat schuimband, een zwarte magnetische herschrijfbare marker met gum en twee magneten. Het bord is 585 mm x 430 mm groot.

Inhoudsopgave

Top 4-10 reviews: nog meer planborden vergeleken!

Onze top 3 planbord zijn volgens ons de producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben echter in totaal 10 goede planborden voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd van de bovenstaande planborden en wil je graag nog meer producten in je vergelijking betrekken?

Hieronder zie je de rest van onze planborden reviews! Vergelijk de rest van de planborden test en bekijk welke je bevalt. 

Bekijk ook:

4. Lumbit® Magnetische Maandplanner

Met de Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst van Lumbit vergeet je nooit meer iets! Deze complete set bevat een maandplanner, weekplanner, boodschappenlijst en notitieborden, zodat je alles op één plek kunt bijhouden. Het whiteboard-ontwerp is perfect voor het organiseren van je planning op de koelkast of een andere plek in huis of op kantoor. Noteer alles van boodschappen tot taken tot verjaardagen en heb gemoedsrust in de wetenschap dat alles verantwoord is. De duidelijke planningsstructuur maakt het gemakkelijk om te zien wat er komen gaat, zodat je dienovereenkomstig kunt plannen.

5. Magnetisch Weekplanner whiteboard

Op zoek naar een handige manier om je week te organiseren? Kijk dan eens naar deze magnetische weekplanner van Brute Strength. Hij is gemakkelijk te gebruiken - plak hem gewoon op een koelkast of ander metalen voorwerp - en wordt geleverd met een extra gum. Bovendien is hij herbruikbaar, dus je kunt hem steeds opnieuw gebruiken.

6. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Houd je gezin georganiseerd met dit handige magnetische whiteboard/weekplanner. Het memobord wordt geleverd met 8 magneten (waarvan 4 naamstickers), een zwarte stift met gum en bevestigingsmateriaal. Montage is mogelijk in zowel staand als liggend formaat. Het bord is gemakkelijk schoon te maken met een doekje en is ook een prima manier om boodschappenlijstjes, herinneringen of afspraken op te schrijven. Afmetingen: ca. 40 x 28 x 1 cm. Materiaal: staal/kunststof met mdf-rand.

7. Greenstory Sticky Whiteboard

Op zoek naar een whiteboard dat je overal kunt plakken en steeds opnieuw kunt gebruiken? Zoek niet verder dan het Greenstory Sticky Whiteboard Planboard! Gemaakt met vacuümtechnologie is dit whiteboard eindeloos opnieuw te plakken op vlakke oppervlakken, wat betekent dat je het zonder sporen op je koelkast, raam of deur kunt gebruiken. Bovendien kun je het combineren met de Greenstory her-kleefbare whiteboardbladen en maandplanners.

8. Magnetisch Weekplanner whiteboard

De Brute Strength Magnetische Weekplanner is de perfecte manier om georganiseerd en op de hoogte te blijven van je planning. Het whiteboard is gemakkelijk uit te wissen en opnieuw te gebruiken, en de bijgeleverde marker heeft een wisserdop voor eenvoudig schoonmaken. Bovendien is er geen tape, lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig - de planner hangt direct op elk metalen oppervlak dankzij de magnetische achterkant. Ideaal voor gebruik thuis of op kantoor, het duurzame materiaal is bestand tegen zwaar gebruik. De weekplanner meet 42 x 30 cm en wordt geleverd met reeds ingevulde dagen - perfect voor drukke gezinnen of iedereen die het spel voor wil blijven.

9. Brute Strength Magnetische pictogrammen

Als je een manier zoekt om je te helpen organiseren en je week te plannen, kijk dan niet verder dan deze prachtige magnetische pictogrammen van Brute Strength! Deze kleurrijke magneten zijn ontworpen om zowel kinderen als volwassenen te helpen die wat extra structuur in hun leven nodig hebben. In de snelle wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om een goede planning te kunnen maken en je eraan te houden. Met dit handige planningssysteem kun je je rechter hersenhelft aanboren en leren hoe je elke dag taken kunt prioriteren. De magnetische pictogrammen zijn ook een handige manier om met anderen te communiceren over dagelijkse activiteiten. En omdat ze magnetisch zijn, kunnen ze gemakkelijk op een koelkast of ander metalen oppervlak worden bevestigd.

10. Magnetisch Weekplanner whiteboard

De Magnetische Weekplanner is de perfecte manier om de drukke agenda van je gezin te organiseren! Dit whiteboard hangt handig aan een koelkast of ander metalen voorwerp, en heeft acht kolommen voor elke dag van de week. Er is genoeg ruimte om afspraken, activiteiten en to-dos op te schrijven, en de magneten houden hem stevig op zijn plaats. Het afveegbare oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, en het strakke ontwerp staat prachtig in elke keuken.

Hoe kiezen wij onze top 10 planbord? - best geteste planborden van 2023

We willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 planborden lijst voor je samen te stellen, moeten de producten natuurlijk zo objectief getest worden.

Om een zo compleet mogelijk review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

 

Door al deze factoren mee te nemen in een planbord beoordeling, kun je de verschillende planborden goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste planbord scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor schoolartikelen, hebben we daarmee rekening gehouden en planborden uit iedere prijscategorie vergeleken.

Tot slot over deze planbord test reviews

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk onze lijst van de top 10 planborden en vind het perfecte bord voor jouw behoeften. Met een beetje onderzoek en een zorgvuldige afweging zul je zeker het beste bord vinden voor je zakelijke planningsbehoeften.

Meest gestelde vragen over de beste planbord vergelijken

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste planbord de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 planborden dan zit je goed:

 • Magnetische Weekplanner
 • Planbord Kind
 • Nobo Magnetische Combibord

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande planborden. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een planbord voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze planbord vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De planborden die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste planbord in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede planborden zijn. Alle bovenstaande 10 planborden voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze planbord reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste planbord hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande planbord reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.