1. Kantoorbenodigdheden
 2. perforator

Top 10 beste perforators - Test en reviews 2024

Op zoek naar de beste perforator? Zoek niet verder!

We hebben een lijst van de 10 beste perforators om je te helpen de perfecte te vinden voor jouw behoeften. Of je nu wilt nieten of gaten wilt maken, wij hebben de perfecte perforator voor je.

Met onze lijst van de 10 beste perforators kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt. Onze redactie heeft elke perforator getest, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Ontdek onze top 10 beste perforators.

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste perforators - TOP 3 perforators

We starten met de top 3 van de beste perforators die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze perforators een perforator met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. Leitz Perforator

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle perforator? Zoek niet verder dan de Leitz Perforator 2-gaats 30 vel met dokstrip. Deze metalen perforator wordt geleverd in catwalk kleuren, dus hij is perfect voor dagelijks gebruik. Hij is ook robuust en betrouwbaar, dankzij het gepatenteerde handvat en de ultrascherpe ponsen. Bovendien is hij gemakkelijk te gebruiken omdat er minder ponskracht nodig is.

2. Pergamy Perforator

Zoek je een gemakkelijke en efficiënte manier om je papier te perforeren? Zoek niet verder dan de Pergamy Perforator 2-gaats 20 vel met dokstrip. Deze perforator is perfect voor gebruik op verschillende papiersoorten, en kan gemakkelijk tot 20 vellen tegelijk perforeren. De ponsafstand van 8 cm is ideaal voor gebruik op papier van standaardformaat, en de dock strip zorgt ervoor dat je papieren elke keer perfect op elkaar aansluiten. Met deze perforator maak je snel en gemakkelijk schone en professioneel uitziende gaten in je papieren - perfect om in te binden of op te hangen. Bestel de jouwe vandaag nog en zie hoe gemakkelijk het is om elke keer de perfecte perforatie te maken.

3. Leitz Perforator

De stevige Leitz Perforator 2-gaats 40 vel met deuvelstrip is perfect voor het ponsen van grote hoeveelheden papier. Het gepatenteerde extra handvat en de scherpere ponsen verminderen de benodigde ponskracht, waardoor het makkelijker is voor je handen. Bovendien zorgt de vensterdoos ervoor dat alles netjes blijft.

 1. Kantoorbenodigdheden
 2. perforator

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10 perforators

De top 3 van de beste perforators zijn na ons onderzoek de perforators met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse perforators voor je getest.

Mocht je in onze top 3 perforators nog geen geschikte perforator voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 perforators. Vergelijk deze perforators weer met elkaar en ontdek welke perforator voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. Leitz Perforator 2-gaats

Zoek je een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken perforator voor op kantoor of thuis? Zoek niet verder dan de Leitz 2-gaats perforator voor 30 vel met koppelstang! Deze perforator van topkwaliteit kan tot 30 vel papier tegelijk aan, waardoor hij perfect is voor drukke kantoren of grote huishoudens. De ingebouwde trekstang zorgt er ook voor dat je geponste papieren netjes georganiseerd blijven - geen rommelige stapels losse vellen meer! Voor een perforator die het leven zeker gemakkelijker maakt, kies je de Leitz 2-gaats perforator voor 30 vel met trekstang.

5. Leitz Heavy Duty Perforator

De Leitz Heavy Duty Perforator met lade is niet voor niets een bestseller. Deze krachtige perforator kan tot 65 vel papier tegelijk aan, en is dus perfect voor drukke kantoren of thuis. De stroombesparende technologie zorgt voor moeiteloos perforeren van grote stapels papier, en het A3 formaat maakt hem ideaal voor grotere projecten. De zilveren afwerking ziet er professioneel en stijlvol uit, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke werkruimte.

6. Essentials Metal 4-gaats perforator

Deze hoogwaardige Essentials Metal 4-gaats perforator is perfect voor op kantoor of thuis. Met een capaciteit van 10/12 vel kan hij zelfs je zwaarste projecten aan. De metalen perforator is verbeterd voor eenvoudige papierinvoer en de gemakkelijk te legen perforatierestenopvangbak maakt opruimen een fluitje van een cent. Deze duurzame perforator wordt ook geleverd met 5 jaar garantie, zodat je kunt vertrouwen op zijn kwaliteit.

7. Rapid Perforator

De Rapid Perforator 4-gaats 20 vel met deuvel is ideaal om met gemak gaten in papier te perforeren. De eendelige bovenkant en hendel zijn gemaakt van duurzaam ABS-kunststof met stalen kern, waardoor hij perfect is voor kantoorgebruik. De perforator wordt ook geleverd met een deuvel voor het gemakkelijk en netjes stapelen van geperforeerde papieren.

8. Kangaro perforator

De Kangaro perforator 1-gaats is een geweldig gereedschap voor het perforeren van gaten in papier. Hij heeft een capaciteit tot 10 vellen en wordt geleverd met een papercliphouder. Het materiaal is verchroomd metaal, waardoor het duurzaam is en lang meegaat.

9. Perforator 6-gaats

Heb je een betrouwbare en stevige perforator nodig die al je papierwerk aankan? Dan is de KW-Trio Perforator 6-gaats Organizer A5 precies wat je nodig hebt! Deze perforator is perfect voor wie zijn papierwerk snel en efficiënt af moet krijgen. Met zijn ontwerp met zes gaten kan hij gemakkelijk door papier heen prikken. Bovendien zorgt de zwarte kleur ervoor dat hij op elk bureau goed staat.

10. Leitz 4-gaats Perforator

Heb je een gemakkelijke en snelle manier nodig om papieren voor je ringmappen te perforeren? Dan heb je de Leitz 4-gaats perforator met 16 vel lade voor mappen en ringbanden nodig. Deze perforator is perfect voor gebruik met 4-ringsmappen en kan gemakkelijk tot 16 vellen papier tegelijk perforeren. Hij heeft ook een ingebouwd bakje dat de geponste gaten opvangt, zodat je achteraf geen rommel hoeft op te ruimen. Bovendien kun je het compacte ontwerp gemakkelijk opbergen als je het niet gebruikt.

Hoe wordt de top 10 beste perforators bepaald? - Best geteste perforator van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste perforators voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse perforators natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de perforators vergelijking kun je de verschillende perforators het beste testen.

De top 3 van de beste perforators scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om perforators uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste perforators

Als je op zoek bent naar de beste perforator, zoek dan niet verder! Bekijk onze top 10 lijst en vind de perfecte voor jouw behoeften. Met een goede perforator kun je ervoor zorgen dat papier netjes scheurt en niet verder scheurt.

Veelgestelde vragen over de perforators vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste perforator de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 perforators dan zit je goed:

 • Leitz Perforator
 • Pergamy Perforator
 • Leitz Perforator

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande perforators. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een perforator voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze perforator vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De perforators die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste perforator in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede perforators zijn. Alle bovenstaande 10 perforators voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze perforator reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste perforator hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande perforator reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.