1. producten
  2. Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter.

Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter..

Specificaties Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter.

Merk

De Huis- en Tuinwinkel

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Volume

8 l

Afmetingen

Hoogte: 30.50 cm


Breedte: 10.20 cm


Diepte: 10 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter.

Deze Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar is een echte must-have voor alle kleine avonturiers. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een Scandinavisch design en een dinosaurusprint. Dit zorgt ervoor dat hij niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de outfit van je kleintje. De rugzak heeft een groot hoofdvak, een klein voorvak en twee zijvakken om al je kleine spulletjes in op te bergen. Daarnaast heeft het een stevig schouderriempje dat gemakkelijk te verstellen is en een bovenlus waarmee je de rugzak gemakkelijk kunt aanhangen. Deze rugzak is perfect als schooltas, maar ook als logeer- of reistas. Het is een duurzaam accessoire dat jouw kleintje ongetwijfeld zal bekoren!

Veelgestelde vragen over Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter.

Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 30.50 cm
  • Breedte 10.20 cm
  • Diepte 10 cm
  • Volume: 8 l

Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. is gemaakt van Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. en komt standaard in Wit.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. is specifiek Normale rugzak.

Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. heeft 2. Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Dino Rugzak voor Jongens en Meisjes tot 6 jaar Kinderrugzak Schooltas Kleuter. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen