Top 10 beste schoolagenda - [Test & Reviews 2023]

Heb je een nieuwe schoolagenda nodig?

Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Bekijk onze lijst met de 10 beste schoolagenda's en vind de agenda die bij je past. Met zoveel opties om uit te kiezen, weten we zeker dat je de perfecte agenda voor jouw behoeften zult vinden.

De schoolagenda is een geweldige manier om je dagelijkse afspraken bij te houden. Je kunt het gebruiken om belangrijke notities en herinneringen op te schrijven. Het is ook een geweldige manier om je huiswerkopdrachten bij te houden.

Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste schoolagenda. 

Beste schoolagenda 2023 - TOP 3

We beginnen met de schoolagenda's die volgens ons als de 3 beste uit de bus kwamen. Volgens ons heb je met de koop van een van deze schoolagenda's een product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

1. A-Journal Schoolagenda

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en creatieve manier om je schooljaar bij te houden, kijk dan niet verder dan de A-Journal Schoolagenda 2022/2023. Deze mintgroene A5 agenda is perfect voor het noteren van aantekeningen, to-do lijstjes, doelen en heldere ideeën. Met veel ruimte voor al je schoolgerelateerde gedachten en plannen zal de A-Journal Schoolagenda 2022/2023 je helpen georganiseerd te blijven en je studie bij te houden. Duurzaam en goed gemaakt, zal deze agenda je door het hele schooljaar zien van 25 juli 2022 tot 10 september 2023.

2. Hobbit Agenda Basic 2022-2023

Deze strakke en moderne Hobbitkalender helpt je het hele jaar georganiseerd en op de hoogte te blijven van je planning! De harde kaft en goudfoliedruk geven hem een verfijnde uitstraling, terwijl de eenvoudige lay-out gemakkelijk te gebruiken is.

3. Brepols Schoolagenda 2022-2023

De Brepols schoolagenda is de perfecte manier om het hele jaar georganiseerd en bij de les te blijven. Deze agenda heeft een week- en maandindeling, zodat je gemakkelijk opdrachten, afspraken en belangrijke data kunt bijhouden. De agenda heeft ook een sectie voor notities en herinneringen, waardoor het het perfecte hulpmiddel is om georganiseerd en bovenop je schoolwerk te blijven. Het slanke en stijlvolle ontwerp van de Brepols schoolagenda maakt hem tot het perfecte accessoire voor elke student, terwijl de duurzame polyprop constructie ervoor zorgt dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik.

 1. schoolagenda

Inhoudsopgave

Top 4-10 reviews: nog meer schoolagenda's vergeleken!

Onze top 3 schoolagenda zijn volgens ons de producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben echter in totaal 10 goede schoolagenda's voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd van de bovenstaande schoolagenda's en wil je graag nog meer producten in je vergelijking betrekken?

Hieronder zie je de rest van onze schoolagenda's reviews! Vergelijk de rest van de schoolagenda's test en bekijk welke je bevalt. 

Bekijk ook:

4. A-Journal Schoolagenda 2022/2023

Welkom bij de A-Journaal Schoolagenda voor 2022/2023! Deze agenda is perfect voor het bijhouden van je schoolleven en alles wat er verder in je wereld gebeurt. De agenda is lavendel van kleur en heeft een hardcover met een prachtig ontwerp. binnenin zitten checklists en veel ruimte om je eigen gedachten, ideeën en doelen toe te voegen. De A-Journal Schoolagenda is de perfecte manier om georganiseerd te blijven en het meeste uit je schooljaar te halen.

5. Loesje Studieagenda 2022 2023

Nog een agenda nodig voor volgend jaar? Aarzel dan niet en koop meteen de Loesje Studieagenda! Zo heb je altijd een overzicht van je afspraken, To Do's en deadlines. Bovendien is de Loesje Studieagenda het perfecte hulpmiddel om je studie te organiseren. Hij wordt geleverd in handig A5-formaat en heeft een hardcover zodat hij zelfs de zwaarste werkdruk aankan Maar het beste aan de Loesje Studieagenda is dat hij wordt geleverd met de beroemde Loesje-citaten. Al meer dan 40 jaar schrijft Loesje korte, pakkende en geestige teksten over allerlei onderwerpen.

6. One Plenda One 2022-2023

De Plenda One is het perfecte hulpmiddel voor middelbare scholieren die bovenop hun huiswerk willen blijven zitten. Dit werkboek & planningsagenda in één heeft veel ruimte om je opdrachten, komende toetsen en andere belangrijke data te noteren. De Plenda agenda is ook geweldig voor het maken van aantekeningen, brainstormen van ideeën, of het noteren van gedachten. Bovendien heb je dankzij de meegeleverde pennenlus altijd een pen of potlood bij de hand.

7. A-Journal Schoolagenda 2022/2023

Ben je klaar voor het nieuwe schooljaar? We weten dat je dat bent, en we hebben de perfecte manier om je te helpen organiseren en het op een leuke manier te doen! We introduceren de A-Journal Schoolagenda 2022/2023 Donkerblauw A5. Deze fijne agenda is precies wat je nodig hebt om je lessen, opdrachten en sociale leven bij te houden. Hij staat vol met checklists, to do's, not to do's, doelen, lumineuze ideeën, favoriete koffieplekken en nog veel meer! Kortom, veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën. Met deze heldere agenda haal je alles uit het leven zonder de controle te verliezen. Dus vergeet dingen te vergeten en ga fluitend door het nieuwe school- of studiejaar! Hoe leuk is dat? De A-Journaal Schoolagenda 2022/2023 Donkerblauw A5 is nu verkrijgbaar.

8. Donald Duck Schoolagenda 2022 2023

Op zoek naar een leuke en functionele schoolagenda? Zoek niet verder dan de Donald Duck Schoolagenda 2022 2023! Deze agenda is perfect voor het opbergen van je lesrooster, het noteren van huiswerk en het maken van weekendplannen. De binnen- en buitenkant zijn voorzien van leuke ontwerpen, waardoor het een stijlvol accessoire is voor elke schoolganger.

9. Kangaro agenda 2022/2023

Op zoek naar een stijlvolle en praktische agenda om je te helpen georganiseerd te blijven in 2022/2023? Zoek niet verder dan de Kangaro agenda! Deze chique agenda is perfect voor drukke mensen, met veel ruimte om afspraken, gebeurtenissen en gedachten vast te leggen. De overzichtelijke weekindeling helpt je je agenda in één oogopslag te zien, terwijl het leeslint betekent dat je snel de pagina kunt vinden die je nodig hebt. De agenda bevat ook een jaarkalender, overzicht van vakanties, verjaardagen en meer. Gemaakt van hoogwaardig papier, zal deze mooie agenda jarenlang een trouwe metgezel zijn.

10. Hobbit Agenda Basic Leaf 2022-2023

Wil je een stijlvolle en basic agenda waarmee organisatie een fluitje van een cent wordt? De Hobbit Kalender Basisblad 2022-2023 is perfect voor jou! Deze hardcover agenda heeft een roze/rood bladontwerp, en wordt geleverd met een leeslint voor gemakkelijke verwijzing. De indeling van de agenda is één week over twee pagina's, zodat je gemakkelijk je week vooruit kunt plannen.

Hoe kiezen wij onze top 10 schoolagenda? - best geteste schoolagenda's van 2023

We willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 schoolagenda's lijst voor je samen te stellen, moeten de producten natuurlijk zo objectief getest worden.

Om een zo compleet mogelijk review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

 

Door al deze factoren mee te nemen in een schoolagenda beoordeling, kun je de verschillende schoolagenda's goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste schoolagenda scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor schoolartikelen, hebben we daarmee rekening gehouden en schoolagenda's uit iedere prijscategorie vergeleken.

Tot slot over deze schoolagenda test reviews

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk onze lijst met de top 10 schoolagenda's en vind vandaag nog de perfecte! Het is nooit te laat om je te organiseren voor het nieuwe schooljaar, en een goede schoolagenda is een geweldige manier om te beginnen.

Meest gestelde vragen over de beste schoolagenda vergelijken

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste schoolagenda de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 schoolagenda's dan zit je goed:

 • A-Journal Schoolagenda
 • Hobbit Agenda Basic 2022-2023
 • Brepols Schoolagenda 2022-2023

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande schoolagenda's. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een schoolagenda voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze schoolagenda vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De schoolagenda's die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste schoolagenda in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede schoolagenda's zijn. Alle bovenstaande 10 schoolagenda's voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze schoolagenda reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste schoolagenda hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande schoolagenda reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.