1. Schoolbenodigdheden
 2. schoolagenda

Top 10 beste schoolagenda's - Test en reviews 2024

Heb je een nieuwe schoolagenda nodig?

Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Bekijk onze lijst met de 10 beste schoolagenda's en vind de agenda die bij je past. Met zoveel opties om uit te kiezen, weten we zeker dat je de perfecte agenda voor jouw behoeften zult vinden.

De schoolagenda is een geweldige manier om je dagelijkse afspraken bij te houden. Je kunt het gebruiken om belangrijke notities en herinneringen op te schrijven. Het is ook een geweldige manier om je huiswerkopdrachten bij te houden.

Ontdek onze top 10 beste schoolagenda's.

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste schoolagenda's - TOP 3 schoolagenda's

We starten met de top 3 van de beste schoolagenda's die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze schoolagenda's een schoolagenda met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. A-Journal Schoolagenda

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en creatieve manier om je schooljaar bij te houden, kijk dan niet verder dan de A-Journal Schoolagenda 2022/2023. Deze mintgroene A5 agenda is perfect voor het noteren van aantekeningen, to-do lijstjes, doelen en heldere ideeën. Met veel ruimte voor al je schoolgerelateerde gedachten en plannen zal de A-Journal Schoolagenda 2022/2023 je helpen georganiseerd te blijven en je studie bij te houden. Duurzaam en goed gemaakt, zal deze agenda je door het hele schooljaar zien van 25 juli 2022 tot 10 september 2023.

2. Hobbit Agenda Basic 2022-2023

Deze strakke en moderne Hobbitkalender helpt je het hele jaar georganiseerd en op de hoogte te blijven van je planning! De harde kaft en goudfoliedruk geven hem een verfijnde uitstraling, terwijl de eenvoudige lay-out gemakkelijk te gebruiken is.

3. Brepols Schoolagenda 2022-2023

De Brepols schoolagenda is de perfecte manier om het hele jaar georganiseerd en bij de les te blijven. Deze agenda heeft een week- en maandindeling, zodat je gemakkelijk opdrachten, afspraken en belangrijke data kunt bijhouden. De agenda heeft ook een sectie voor notities en herinneringen, waardoor het het perfecte hulpmiddel is om georganiseerd en bovenop je schoolwerk te blijven. Het slanke en stijlvolle ontwerp van de Brepols schoolagenda maakt hem tot het perfecte accessoire voor elke student, terwijl de duurzame polyprop constructie ervoor zorgt dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik.

 1. Schoolbenodigdheden
 2. schoolagenda

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10 schoolagenda's

De top 3 van de beste schoolagenda's zijn na ons onderzoek de schoolagenda's met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse schoolagenda's voor je getest.

Mocht je in onze top 3 schoolagenda's nog geen geschikte schoolagenda voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 schoolagenda's. Vergelijk deze schoolagenda's weer met elkaar en ontdek welke schoolagenda voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. A-Journal Schoolagenda 2022/2023

Welkom bij de A-Journaal Schoolagenda voor 2022/2023! Deze agenda is perfect voor het bijhouden van je schoolleven en alles wat er verder in je wereld gebeurt. De agenda is lavendel van kleur en heeft een hardcover met een prachtig ontwerp. binnenin zitten checklists en veel ruimte om je eigen gedachten, ideeën en doelen toe te voegen. De A-Journal Schoolagenda is de perfecte manier om georganiseerd te blijven en het meeste uit je schooljaar te halen.

5. Loesje Studieagenda 2022 2023

Nog een agenda nodig voor volgend jaar? Aarzel dan niet en koop meteen de Loesje Studieagenda! Zo heb je altijd een overzicht van je afspraken, To Do's en deadlines. Bovendien is de Loesje Studieagenda het perfecte hulpmiddel om je studie te organiseren. Hij wordt geleverd in handig A5-formaat en heeft een hardcover zodat hij zelfs de zwaarste werkdruk aankan Maar het beste aan de Loesje Studieagenda is dat hij wordt geleverd met de beroemde Loesje-citaten. Al meer dan 40 jaar schrijft Loesje korte, pakkende en geestige teksten over allerlei onderwerpen.

6. One Plenda One 2022-2023

De Plenda One is het perfecte hulpmiddel voor middelbare scholieren die bovenop hun huiswerk willen blijven zitten. Dit werkboek & planningsagenda in één heeft veel ruimte om je opdrachten, komende toetsen en andere belangrijke data te noteren. De Plenda agenda is ook geweldig voor het maken van aantekeningen, brainstormen van ideeën, of het noteren van gedachten. Bovendien heb je dankzij de meegeleverde pennenlus altijd een pen of potlood bij de hand.

7. A-Journal Schoolagenda 2022/2023

Ben je klaar voor het nieuwe schooljaar? We weten dat je dat bent, en we hebben de perfecte manier om je te helpen organiseren en het op een leuke manier te doen! We introduceren de A-Journal Schoolagenda 2022/2023 Donkerblauw A5. Deze fijne agenda is precies wat je nodig hebt om je lessen, opdrachten en sociale leven bij te houden. Hij staat vol met checklists, to do's, not to do's, doelen, lumineuze ideeën, favoriete koffieplekken en nog veel meer! Kortom, veel ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën. Met deze heldere agenda haal je alles uit het leven zonder de controle te verliezen. Dus vergeet dingen te vergeten en ga fluitend door het nieuwe school- of studiejaar! Hoe leuk is dat? De A-Journaal Schoolagenda 2022/2023 Donkerblauw A5 is nu verkrijgbaar.

8. Donald Duck Schoolagenda 2022 2023

Op zoek naar een leuke en functionele schoolagenda? Zoek niet verder dan de Donald Duck Schoolagenda 2022 2023! Deze agenda is perfect voor het opbergen van je lesrooster, het noteren van huiswerk en het maken van weekendplannen. De binnen- en buitenkant zijn voorzien van leuke ontwerpen, waardoor het een stijlvol accessoire is voor elke schoolganger.

9. Kangaro agenda 2022/2023

Op zoek naar een stijlvolle en praktische agenda om je te helpen georganiseerd te blijven in 2022/2023? Zoek niet verder dan de Kangaro agenda! Deze chique agenda is perfect voor drukke mensen, met veel ruimte om afspraken, gebeurtenissen en gedachten vast te leggen. De overzichtelijke weekindeling helpt je je agenda in één oogopslag te zien, terwijl het leeslint betekent dat je snel de pagina kunt vinden die je nodig hebt. De agenda bevat ook een jaarkalender, overzicht van vakanties, verjaardagen en meer. Gemaakt van hoogwaardig papier, zal deze mooie agenda jarenlang een trouwe metgezel zijn.

10. Hobbit Agenda Basic Leaf 2022-2023

Wil je een stijlvolle en basic agenda waarmee organisatie een fluitje van een cent wordt? De Hobbit Kalender Basisblad 2022-2023 is perfect voor jou! Deze hardcover agenda heeft een roze/rood bladontwerp, en wordt geleverd met een leeslint voor gemakkelijke verwijzing. De indeling van de agenda is één week over twee pagina's, zodat je gemakkelijk je week vooruit kunt plannen.

Hoe wordt de top 10 beste schoolagenda's bepaald? - Best geteste schoolagenda van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste schoolagenda's voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse schoolagenda's natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de schoolagenda's vergelijking kun je de verschillende schoolagenda's het beste testen.

De top 3 van de beste schoolagenda's scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om schoolagenda's uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste schoolagenda's

Dus, waar wacht je nog op? Bekijk onze lijst met de top 10 schoolagenda's en vind vandaag nog de perfecte! Het is nooit te laat om je te organiseren voor het nieuwe schooljaar, en een goede schoolagenda is een geweldige manier om te beginnen.

Veelgestelde vragen over de schoolagenda's vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste schoolagenda de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 schoolagenda's dan zit je goed:

 • A-Journal Schoolagenda
 • Hobbit Agenda Basic 2022-2023
 • Brepols Schoolagenda 2022-2023

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande schoolagenda's. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een schoolagenda voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze schoolagenda vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De schoolagenda's die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste schoolagenda in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede schoolagenda's zijn. Alle bovenstaande 10 schoolagenda's voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze schoolagenda reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste schoolagenda hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande schoolagenda reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Picture of Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.

Unknown