1. producten
  2. Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm.

Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm..

Specificaties Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm.

Merk

Sonic the Hedgehog

Kleur

Sonic Rugzak Lets Roll

Materiaal

Polyester

Volume

12 l

Afmetingen

Hoogte:


Breedte:


Diepte:

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm.

De Sonic the Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm is perfect voor iedereen die fan is van Sonic The Hedgehog! Deze rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je jouw spullen overal mee naartoe kunt nemen. Het geweldige design zal je vast goed bevallen, want op de rugzak vind je Sonic samen met zijn vertrouwde maatje tails. De rugzak is voorzien van een comfortabele schouderband, zodat je hem makkelijk kunt dragen. Maar dat is niet alles, want de rugzak is ook voorzien van een handige binnenvak en een ritsvak aan de voorkant. De Sonic the Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm is de perfecte rugzak voor iedereen die fan is van Sonic The Hedgehog. Dankzij het duurzame materiaal waaruit de rugzak gemaakt is, is hij erg stevig en kan je met gemak alle van je spullen meenemen. Het leuke design met Sonic en tails, en de comfortabele schouderband, zorgen ervoor dat de rugzak niet alleen functioneel is, maar ook heel stijlvol. De rugzak heeft ook een handig binnenvak en een ritsvak aan de voorkant, zodat je je spullen makkelijk en snel kunt organiseren.

Veelgestelde vragen over Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm.

Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte
  • Volume: 12 l

Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. is gemaakt van Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. en komt standaard in Sonic Rugzak Lets Roll.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. is specifiek Normale rugzak.

Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. heeft 2. Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Sonic The Hedgehog Rugzak Lets Roll Hoogte 31cm. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen