1. producten
  2. Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen..

Specificaties Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Merk

Jacob company

Kleur

Zwart

Materiaal

Textiel

Volume

16.5 l

Afmetingen

Hoogte: 41 cm


Breedte: 31 cm


Diepte: 13 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Deze rugzak is ruim en biedt genoeg ruimte voor al je schoolspullen. De rugzak is voorzien van een gewatteerde schouderriem en een handvat voor extra comfort. Bovendien heeft de rugzak twee vakken voor kleinere items die je wilt opslaan en een externe zak voor eenvoudig toegang. De Rugzak Minecraft is gemaakt van duurzaam polyester dat is ontworpen om te bestand tegen dagelijks gebruik. Het is licht, stevig en duurzaam. Bovendien heeft het een speciale waterafstotende coating, waardoor het een uitstekend product is voor dagelijks gebruik. De rugzak is ook voorzien van stevige ritsen voor extra veiligheid en duurzaamheid. Bovendien is het voorzien van een ademend rugpaneel voor extra comfort.

Veelgestelde vragen over Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 41 cm
  • Breedte 31 cm
  • Diepte 13 cm
  • Volume: 16.5 l

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. is gemaakt van Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. is specifiek Normale rugzak.

Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. heeft 1. Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Rugzak Minecraft Minacraft Backpack Rugtassen Schooltassen. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen