1. Kantoorbenodigdheden
 2. weekplanner

Top 10 beste - Test en reviews 2024

Iedereen heeft 's ochtends het gevoel alsof ze te laat zullen komen. Maar met de juiste planning, kun je je dag effectief beheren. Je agenda en to-do lijsten helpen je om op tijd klaar te zijn. Maar waar moet je beginnen om het beste weekplanner te krijgen? Bekijk onze top 10 weekplanner om de beste te kiezen die bij je past! We hebben talloze opties doorgenomen om een lijst samen te stellen met de beste weekplanner. De resultaten? Onze lijst met top 10 weekplanner die perfect zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuw weekplanner. Of je nu op zoek bent naar een simpel, klassiek of op maat gemaakt weekplanner, we hebben iets voor je. Met het beste weekplanner ben je verzekerd van kwaliteit, zodat je zeker weet dat je geen betere weekplanner zult vinden dan deze!

Ontdek onze top 10 beste .

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste - TOP 3

We starten met de top 3 van de beste die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze een weekplanner met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. Systemyze Familieplanner 2023-2024 Weekplanner Familieplanner Gezinsplanner 6 Personen 17 maanden Aug 2023 tot Jan 2025.

Met de Systemyze Familieplanner 2023-2024 Weekplanner Familieplanner Gezinsplanner 6 Personen 17 maanden Aug 2023 tot Jan 2025 heb je alles wat je nodig hebt om je gezin op een gestructureerde manier te organiseren. Deze unieke gezinsplanner biedt ruimte aan 6 personen en loopt van augustus 2023 tot januari 2025. Bovendien staat de planner vol met extra's die je gezinsleven nog eenvoudiger en stressvrijer maken. De planner is verdeeld in maanden en weken. De maanden zijn voorzien van handige tabellen waar je doelstellingen, taken en belangrijke afspraken in kunt noteren. De weken zijn verdeeld in kolommen voor elke familielid, hierin kun je afspraken, activiteiten en to-do's in vermelden. Daarnaast heeft de planner een gezondheidssectie, waar je je gezondheidsgegevens en een voedingsdagboek in kunt bijhouden. Er is ook een leuke afdeling met doe-het-zelf-activiteiten, zoals knutselen, koken, tuinieren en meer. Met de Systemyze Familieplanner 2023-2024 Weekplanner Familieplanner Gezinsplanner 6 Personen 17 maanden Aug 2023 tot Jan 2025 heb je alles wat je nodig hebt om je gezin op een.

2. Brute Strength Magnetische pictogrammen Beloningssysteem voor weekplanner planbord voor kinderen gekleurde pictogrammen.

De set bevat 100 stuks magnetische pictogrammen, bestaande uit: voorzieningen, doelen, taken, beloningen en meer. De pictogrammen hebben een afmeting van 4 cm hoog en zijn gemaakt van stevig magnetisch materiaal. De pictogrammen hebben een glanzende afwerking en een leuke, kleurrijke achtergrond. Daarnaast worden er ook een beloningssysteem en weekplannerplanbord meegeleverd. Deze borden zijn gemaakt van stevig, duurzaam kunststof en hebben een afmeting van 60 cm x 80 cm. Het bord heeft een ruimte om taken en doelen in te schrijven en verschillende vakken voor het plaatsen van de pictogrammen. Dit bord kan dienen als een visueel hulpmiddel om taken en doelen te plannen en te zien wat er gedaan moet worden. Deze set is ideaal voor kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan meer structuur en planning in hun leven. De kleurrijke pictogrammen zijn leuk om naar te kijken en het beloningssysteem en planbord maken het plannen en belonen gemakkelijker. Dit is een perfecte manier om kinderen te helpen zich te concentreren, te plannen en te organiseren. Bovendien maakt he.

3. Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel To do planner Werkplanner Ongedateerd A4 Eclipse.

Deze Maan Amsterdam Weekplanner is de perfecte manier om je geplande taken bij te houden. De planner is ongedateerd, zodat je deze altijd kunt gebruiken, wanneer je maar wilt. De planner is gemaakt van hoogwaardig A4 papier, wat zorgt voor een stevige en duurzame planner. Het design is afgewerkt met een Eclipse lijntje, wat de planner een stijlvolle uitstraling geeft. De planner is uitgerust met een stickervel, waardoor je je taken op een creatieve manier kunt weergeven. Zo kun je je taaklijst op een visueel aantrekkelijke manier bijhouden. De planner is perfect voor zowel studenten als professionals die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun taken bij te houden. Je kunt de planner gemakkelijk in je handtas of aktetas meenemen, zodat je altijd je taken bij de hand hebt.

 1. Kantoorbenodigdheden
 2. weekplanner

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10

De top 3 van de beste zijn na ons onderzoek de met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse voor je getest.

Mocht je in onze top 3 nog geen geschikte weekplanner voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 . Vergelijk deze weer met elkaar en ontdek welke weekplanner voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. Planbooks Weekplanner Weekplanner papier Deskplanner Planner Organizer Weekplanner familieplanner Weekplanner 2023.

Deze weekplanner biedt de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een manier om je weken beter te organiseren. Het is een prachtig ontworpen planner gemaakt van premium kwaliteit papier. Het is ontworpen met een heldere lay-out, waardoor je eenvoudig je taken kunt plannen en afvinken. Je krijgt een weekplanner voor het jaar 2023. Deze planner is perfect voor iedereen die op zoek is naar een handig hulpmiddel om zijn of haar week in één oogopslag te kunnen bekijken. De planner heeft een ruim vak en een duidelijke lay-out met genoeg ruimte om al je afspraken, taken en verplichtingen in te noteren. Het boekje heeft een handige opbergplaats voor al je documenten, post-its, pennen en andere kleine items. De planner is daarnaast ook ideaal voor gezinnen. Er is een aparte sectie waar je alle gezinsafspraken kunt invoeren, zodat iedereen altijd op de hoogte is van de dagelijkse verplichtingen. Met deze weekplanner blijf je altijd op de hoogte van al jouw afspraken. Je zult geen enkele verplichting meer vergeten. Het is een perfect hulpmiddel om je weken georganiseerd door te.

5. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

Deze Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is perfect voor het organiseren van al uw dagelijkse taken. Het bord heeft een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak dat perfect is voor het noteren van afspraken, taken en andere belangrijke notities. Daaronder bevindt zich een kurken notitiebord waar u foto's, documenten en andere notities kunt prikken. Het bord heeft een zwart met zilveren lijst die het geheel een stijlvolle uitstraling geeft. Bovendien zijn er foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten bijgeleverd. Met een grootte van 585 mm x 430 mm past het bord op bijna iedere ruimte. Het is een multifunctioneel en betaalbaar bord dat ideaal is voor thuis, kantoor of klas.

6. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

De Brute Strength Magnetische Weekplanner whiteboard is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een slimme manier om hun dagelijkse activiteiten bij te houden. Met deze weekplanner is het eenvoudig om taken, afspraken en andere geplande activiteiten bij te houden en te delen met iedereen in het gezin. Dit planbord is gemaakt van hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en is ook verkrijgbaar in 8 verschillende A3-formaten. Het Brute Strength magnetisch planbord is eenvoudig te bevestigen aan metaaloppervlakken zoals de koelkast. Je hebt geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig. Zodra de weekplanner geplaatst is, kun je deze gemakkelijk gebruiken om bij te houden wat iedereen in het gezin aan het doen is. Het bord is gemaakt van een duurzaam en sterk materiaal dat de kracht van een magneet heeft, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het bord stevig aan de plaats blijft zitten. Je kunt er ook voor kiezen om de weekplanner te gebruiken als een to-do-lijst of als een familieplanner.

7. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

De Whiteboard Weekplanner is een handig notitie bord en een ideale uitkomst voor iedereen die zijn of haar dagelijkse taken en plannen goed op orde wil houden. Het is een flexibel bord, gemakkelijk te bevestigen aan de muur, waar je je agenda of to-do-lijst op kunt schrijven. De weekplanner heeft voorgedrukte vakken met lijntjes, zodat je gemakkelijk je taken kunt verdelen per dag. Het whiteboard bord is ook voorzien van een bijbehorende stift, waarmee je gemakkelijk je notities en aantekeningen kunt maken. Met de 4 magneetjes die meegeleverd worden, kun je je notitiepapier, foto's en documenten aan het bord bevestigen. De Whiteboard Weekplanner is de perfecte manier om je dagelijkse taken en afspraken goed te beheren. Je kunt het bord gemakkelijk personaliseren met kleurige magneetjes en stickers om je dagelijkse activiteiten en taken te verduidelijken. De Whiteboard Weekplanner is een uitstekende manier om je werkzaamheden georganiseerd en gestructureerd te houden.

8. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

De Brute Strength magnetische pictogrammen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn eenvoudig te gebruiken. Ze zijn perfect voor het maken van een weekplanning, waardoor je je doelen kunt bereiken op een gestructureerde manier. De pictogrammen zijn geschikt voor planborden en dagritme autisme planners. Met deze set krijg je 50 verschillende pictogrammen, waaronder karakters, dieren, activiteiten en algemene symbolen. De magnetische pictogrammen maken het maken van een planning leuk en boeiend. De kleurrijke en stijlvolle afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De pictogrammen zijn ook ideaal voor het gebruik in klaslokalen en om kinderen te helpen hun dagelijkse taken te begrijpen. De magneten hebben een sterk magnetisch veld, waardoor ze gemakkelijk op planborden of dagritme autisme planners kunnen worden bevestigd. Zo wordt plannen eenvoudig!

9. Navaris weekplanner Prikbord, whiteboard en krijtbord in één Magnetisch planbord 60 x 40 cm Met krijt, marker, magneten.

Navaris weekplanner Prikbord is een veelzijdig wandbord dat kan worden gebruikt voor het ophangen van notitiebriefjes, kaartjes, foto's en het schrijven van boodschappen. Het bijzondere aan dit memobord is dat het tegelijkertijd fungeert als een kurken prikbord, magnetisch whiteboard én magnetisch krijtbord. Met dit veelzijdige bord heb je een stijlvolle en functionele weekplanner, familieplanner of to-do lijst aan de muur. De Navaris weekplanner Prikbord is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met alle benodigde accessoires, zoals krijtjes, een marker, punaises en magneetjes. De marker en het krijt kunnen gebruikt worden voor het schrijven op het whiteboard en krijtbord. Met een vochtige doek kun je de inhoud eenvoudig uitwissen en kun je keer op keer nieuwe dingen opschrijven. Hang de organizer aan de wand in de keuken, woonkamer of op kantoor en geef het een mooi plekje. Het bord is ook een leuk cadeau om te geven.

10. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

Deze planbooks magnetische weekplanner is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal met een stevige metalen achterkant waardoor hij gemakkelijk op een huis of kantoor muur te bevestigen is. De planner is voorzien van een schrijf- en wisbare whiteboard coating, waardoor je alle taken, afspraken en doelen eenvoudig kunt bijhouden. Je kunt er ook magnetische stickers en notities aan bevestigen, waardoor je je taken makkelijk kunt categoriseren. Bovendien wordt deze planbooks magnetische weekplanner geleverd met vier stiften in verschillende kleuren en een wisser. Zo kun je verschillende kleuren gebruiken om verschillende taken te markeren en de wisser om de planner schoon te maken. De planner heeft een A4-formaat en heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor hij een goede aanvulling is op ieder interieur. Met deze handige en stijlvolle weekplanner heb je alles wat je nodig hebt om je week georganiseerd en efficiënt te houden!

Hoe wordt de top 10 beste bepaald? - Best geteste weekplanner van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de vergelijking kun je de verschillende het beste testen.

De top 3 van de beste scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste

De prijs is een belangrijke factor als je op zoek bent naar een weekplanner, maar het uiteindelijke doel is om iets te vinden dat gemak en comfort biedt. Door deze top 10 weekplanners in ogenschouw te nemen, ben je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ze bieden allemaal kwaliteit en functionaliteit, dus het enige wat je nodig hebt om te beslissen is welke het beste bij je stijl en budget past. Er zijn tal van opties op het gebied van weekplanners en het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Dit geldt vooral als je op zoek bent naar iets dat aan jouw persoonlijke behoeften voldoet. Maar met het bekijken van deze lijst met de top 10 producten, kun je er vanuit gaan dat je een kwalitatief hoogwaardige weekplanner vindt die bij je budget past. We hopen dat deze lijst met aanbevelingen je geholpen heeft bij het maken van een beslissing en dat je de juiste weekplanner kiest.

Veelgestelde vragen over de vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste weekplanner de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 dan zit je goed:

 • Systemyze Familieplanner 2023-2024 Weekplanner Familieplanner Gezinsplanner 6 Personen 17 maanden Aug 2023 tot Jan 2025.
 • Brute Strength Magnetische pictogrammen Beloningssysteem voor weekplanner planbord voor kinderen gekleurde pictogrammen.
 • Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel To do planner Werkplanner Ongedateerd A4 Eclipse.

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een weekplanner voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze weekplanner vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste weekplanner in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede zijn. Alle bovenstaande 10 voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze weekplanner reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste weekplanner hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande weekplanner reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Picture of Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.