Top 10 beste weekplanner - [Test & Reviews 2023]

Zoek je een betere manier om je weekplanning te organiseren?

Een weekplanner is de perfecte manier om je drukke week bij te houden. Het is een geweldige manier om bovenop je taken te blijven en ervoor te zorgen dat je overal genoeg tijd voor hebt.

Onze lijst bevat een verscheidenheid aan weekplanners, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften. Met onze beste weekplanner kun je je afspraken, to-dos en meer bijhouden.

Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste weekplanner. 

Beste weekplanner 2023 - TOP 3

We beginnen met de weekplanners die volgens ons als de 3 beste uit de bus kwamen. Volgens ons heb je met de koop van een van deze weekplanners een product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

1. Magnetische Weekplanner

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je belangrijke taken vergeet met deze Magnetische Week Planner Whiteboard set! Deze complete planning whiteboard set bevat een maandplanner, weekplanner en to-do lijst, zodat je alles op één plek kunt bijhouden. Het strakke witte ontwerp is perfect voor moderne keukens of kantoorruimtes, en de sterke magneten houden het bord stevig op zijn plaats op je koelkast.

2. Planbord Kind

Nu het nieuwe schooljaar nadert, kan het een uitdaging zijn om je kind georganiseerd en klaar te stomen. Maar met de Planboard Weekplanner Kind kun je ze helpen een goede start te maken! Deze handige planner wordt geleverd met 288 unieke pictogrammen die gebruikt kunnen worden om verschillende activiteiten en taken weer te geven. Dus of je kind nu naar de kleuterschool gaat of naar de vijfde klas, het kan zijn huiswerk, naschoolse activiteiten en meer bijhouden. Bovendien is de Planboard Weekplanner Kind ook geweldig voor ouders. Met ruimte om notities en herinneringen te schrijven, kun je ook op de hoogte blijven! Help je kind het nieuwe schooljaar goed te beginnen met de Planboard Kind Weekplanner Kind.

3. Maan Amsterdam Weekplanner

De Maan Amsterdam Weekplanner is de perfecte manier om georganiseerd en productief te blijven. Deze ongedateerde planner bevat een stickervel, to do planner en werkplanner. Het A4-formaat is perfect om onderweg mee te nemen. Het eclipsontwerp is modern en stijlvol.

Inhoudsopgave

Top 4-10 reviews: nog meer weekplanners vergeleken!

Onze top 3 weekplanner zijn volgens ons de producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben echter in totaal 10 goede weekplanners voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd van de bovenstaande weekplanners en wil je graag nog meer producten in je vergelijking betrekken?

Hieronder zie je de rest van onze weekplanners reviews! Vergelijk de rest van de weekplanners test en bekijk welke je bevalt. 

Bekijk ook:

4. Planbooks To Do

De Planbooks To Do Planner Dagplanner To Do List Notitieboek A5 - Dagelijks is de perfecte manier om je dagen georganiseerd te krijgen en meer te bereiken met minder stress. Met deze to do planner kun je een dagelijks doel stellen, je to do lijst op prioriteit plannen en afspraken opschrijven, allemaal op één plek. Met veel ruimte voor elke taak kun je alles bijhouden wat er op een dag gedaan moet worden.

5. Purpuz Familieplanner 2022

De Purpuz Family Planner zal je helpen je gezin georganiseerd en op koers te houden in 2022! Deze grote indringende planner heeft veel ruimte om je wekelijkse plannen uit te schrijven, evenals een sectie voor To Dos. Houd het hele gezin gelukkig en stressvrij door georganiseerd te zijn met de Purpuz Family Planner.

6. Hobbit Familieplanner

De Hobbit Familieplanner is de perfecte manier om je gezin georganiseerd en op koers te houden. Deze no-nonsense planner heeft een wekelijkse overzichtsindeling met ruimte om de namen van vijf gezinsleden in te vullen. De kalender loopt van november 2022 tot december 2023, dus ideaal voor langetermijnplanning. Bovendien zorgen de koperkleurige spiraal en dito hanger ervoor dat deze planner er geweldig uitziet aan elke muur of koelkast.

7. Maan Amsterdam Familie weekplanner

Op zoek naar een stijlvolle en functionele manier om je gezin georganiseerd te houden? Zoek niet verder dan de Moon Amsterdam Family Weekly Planner. Deze strakke en chique planner wordt geleverd met een bijbehorend stickervel, zodat je hem kunt aanpassen aan de behoeften van je gezin. Het ongedateerde formaat betekent dat je hem op elk moment kunt gebruiken, en het grote formaat (A4) is perfect voor drukke gezinnen. Met genoeg ruimte om de activiteiten, afspraken en taken van elke dag op te schrijven, is deze planner een must voor elk gezin dat zich in stijl wil organiseren.

8. Magnetisch Weekplanner whiteboard

Als je een gemakkelijke en handige manier zoekt om je week te organiseren, zoek dan niet verder dan de Brute Strength Magnetic Week Planner. Deze geweldige kleine planner wordt geleverd met zijn eigen magneetstrip, dus alles wat je nodig hebt is een koelkast of ander metalen oppervlak om hem op te plakken en je kunt aan de slag! De planner zelf is gemaakt van duurzaam materiaal dat steeds opnieuw gebruikt kan worden, en bevat een extra gum voor het geval je nog iets moet veranderen. Hij is ook supermakkelijk uit te gummen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je fouten maakt. En omdat er geen bevestigingsmiddelen nodig zijn, is het echt snel en gemakkelijk op te zetten en af te breken. Dus of je nu een handige manier zoekt om de activiteiten van je gezin bij te houden of een eenvoudige oplossing wilt om op je werk georganiseerd te blijven, de Brute Strength Magnetische Weekplanner is de perfecte oplossing.

9. Nobo Magnetische Combibord

Het Nobo Magnetisch Combinatiebord is de perfecte manier om georganiseerd en stijlvol tegelijk te blijven! Het bord heeft een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met een kalenderrooster, waaronder zich een kurken notitiebord bevindt. Het geheel is gevat in een chique, gebogen zwart met zilveren frame. De set bevat schuimband, een zwarte magnetische herschrijfbare stift met gum, en twee magneten.

10. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Dit strakke en functionele magnetische whiteboard is perfect om je te helpen georganiseerd en op de hoogte te blijven van je planning. Het grote formaat zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om al je belangrijke afspraken en taken op te schrijven, terwijl de meegeleverde magneten en stift het gemakkelijk maken om alles op zijn plaats te houden. Het bord is ook dubbelzijdig, zodat je het zowel staand als liggend kunt gebruiken, wat het nog veelzijdiger maakt. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken met een doekje, zodat je het er altijd op zijn best uit kunt laten zien. Of je het nu thuis of op kantoor gebruikt, dit memobord is een must-have voor iedereen die georganiseerd en efficiënt wil blijven.

Hoe kiezen wij onze top 10 weekplanner? - best geteste weekplanners van 2023

We willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 weekplanners lijst voor je samen te stellen, moeten de producten natuurlijk zo objectief getest worden.

Om een zo compleet mogelijk review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

 

Door al deze factoren mee te nemen in een weekplanner beoordeling, kun je de verschillende weekplanners goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste weekplanner scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor schoolartikelen, hebben we daarmee rekening gehouden en weekplanners uit iedere prijscategorie vergeleken.

Tot slot over deze weekplanner test reviews

Dus, als je op zoek bent naar een weekplanner van topkwaliteit die je helpt je dagen op schema te houden, dan raden we je van harte aan de planners op onze lijst te bekijken.

Meest gestelde vragen over de beste weekplanner vergelijken

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste weekplanner de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 weekplanners dan zit je goed:

 • Magnetische Weekplanner
 • Planbord Kind
 • Maan Amsterdam Weekplanner

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande weekplanners. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een weekplanner voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze weekplanner vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De weekplanners die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste weekplanner in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede weekplanners zijn. Alle bovenstaande 10 weekplanners voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze weekplanner reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste weekplanner hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande weekplanner reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.