1. producten
  2. Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino.

Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino..

Specificaties Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino.

Merk

Skooter

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume

10.5 l

Afmetingen

Hoogte: 35 cm


Breedte: 26 cm


Diepte: 11 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino.

De Skooter Dino Rugzak Schooltas is de perfecte rugzak voor uw kind. Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal, is deze schooltas stevig en licht. Ondanks het lichte gewicht heeft deze rugzak een zeer ruime binnenruimte met voldoende ruimte voor boeken, schriften en andere schoolspullen. De Skooter Dino Rugzak Schooltas is voorzien van een blauwe kleur met een leuk dino-motief, wat de rugzak erg aantrekkelijk maakt. De verstelbare schouderbanden zorgen voor een goede verdeling van het gewicht, waardoor het dragen van de schooltas ook comfortabel is. Daarnaast heeft de schooltas een apart vak, waar u kleinere spullen in kunt opbergen. De twee voorvakken zorgen ervoor dat uw kind al zijn of haar spullen gemakkelijk kan vinden. Deze rugzak is daarom ideaal voor jonge kinderen die naar school gaan.

Veelgestelde vragen over Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino.

Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 35 cm
  • Breedte 26 cm
  • Diepte 11 cm
  • Volume: 10.5 l

Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. is gemaakt van Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. is specifiek Normale rugzak.

Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. heeft 2. Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Skooter Dino Rugzak Schooltas jongen - Dino. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen