1. producten
  2. Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter.

Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter..

Specificaties Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter.

Merk

Milky Kiss

Kleur

Bruin, Roze

Materiaal

Polyester

Volume

13.6 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 29 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter.

De Milky Kiss Clever Girls rugzak-schooltas is de perfecte accessoire voor schoolgaande meisjes. Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat je kind kunt gebruiken voor alle schoolactiviteiten. De schouderbanden zijn verstelbaar en comfortabel, waardoor je kind de rugzak gemakkelijk kan dragen. De voorkant van de tas is versierd met een schattige afbeelding van een roze panter. De rugzak is voorzien van een groot hoofdvak, twee zijvakken en een extra vak voor kleine items. Binnenin de tas is er ook een vak met ritssluiting waar je kind kleine spullen kan bewaren. Deze trendy rugzak is ideaal voor elk meisje dat een unieke look wil.

Veelgestelde vragen over Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter.

Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 29 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 13.6 l

Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. is gemaakt van Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. en komt standaard in Bruin, Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. is specifiek Normale rugzak.

Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. heeft 2. Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Milky Kiss Clever Girls Rugzak Schooltas meisje Roze Panter. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen