1. Kantoorinrichting
 2. whiteboard

Top 10 beste whiteboards - Test en reviews 2024

Op zoek naar het beste whiteboard? Zoek niet verder!

Onze lijst van de 10 beste whiteboard is perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuw whiteboard. We hebben verschillende soorten whiteboards, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften.

Met het beste whiteboard kun je gemakkelijk schrijven en vegen zonder slordigheden. Je zult geen beter whiteboard vinden dan die op onze lijst.

Ontdek onze top 10 beste whiteboards.

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste whiteboards - TOP 3 whiteboards

We starten met de top 3 van de beste whiteboards die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze whiteboards een whiteboard met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. Goliving whiteboard

Als je op zoek bent naar een topkwaliteit whiteboard dat zowel praktisch als stijlvol is, zoek dan niet verder dan het Goliving whiteboard! Dit whiteboard van topkwaliteit is perfect voor verschillende doeleinden, van het maken van aantekeningen en het bijhouden van to-do lijstjes, tot het achterlaten van belangrijke boodschappen voor familie en huisgenoten. Het strakke witte oppervlak is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken, zodat je het er altijd als nieuw uit kunt laten zien. Bovendien kun je hem dankzij het magnetische ontwerp gemakkelijk op elke koelkast, deur of ander metalen oppervlak bevestigen. Wordt geleverd met vier markers in zwart, blauw, groen en rood.

2. Nobo Impression Pro Whiteboard

Het Nobo Impression Pro Magnetisch geëmailleerd whiteboard met pennengeleider is de perfecte manier om een toegankelijker en optimaler schrijfoppervlak te leveren. Het InvisaMount™ systeem maakt installatie eenvoudig met montage verborgen achter het bord, een stijlvol pennenbakje is inbegrepen voor het opbergen van whiteboardmarkers en gummen. Het magnetisch geëmailleerde oppervlak biedt een superieur niveau van uitwisbaarheid en duurzaamheid voor regelmatig gebruik. Het strakke, moderne frame is perfect voor elk kantoor of huisdecor. Afmeting: 1200x900mm.

3. Nobo Essence Whiteboard

Als je op zoek bent naar een magnetisch whiteboard van hoge kwaliteit dat mooi staat in een thuiskantoor of een gemeenschappelijke ruimte, dan is de Nobo Essence de perfecte keuze. Dit whiteboard heeft een droog uitwisbaar oppervlak dat perfect is om notities, herinneringen of ideeën op te schrijven, en het wordt met zelfklevende pads aan de muur bevestigd. Het wordt ook geleverd met 2 whiteboard markers, 4 whiteboard magneten, en een compacte whiteboard gum in een assortiment van kleuren.

 1. Kantoorinrichting
 2. whiteboard

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10 whiteboards

De top 3 van de beste whiteboards zijn na ons onderzoek de whiteboards met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse whiteboards voor je getest.

Mocht je in onze top 3 whiteboards nog geen geschikte whiteboard voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 whiteboards. Vergelijk deze whiteboards weer met elkaar en ontdek welke whiteboard voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. Nobo Whiteboard

Het Nobo Dry Erasable Magnetisch Whiteboard is perfect voor thuis, op kantoor of in de klas. Het heeft een stijlvol kunststof frame en bevat twee magneten en een zwarte herschrijfbare stift met gum. Het bord is droog uitwisbaar, wat betekent dat je gemakkelijk kunt wissen en herschrijven als dat nodig is. Het is ook magnetisch, zodat je er notities of papieren aan kunt bevestigen met de meegeleverde magneten. Het bord wordt geleverd in verschillende kleuren, met 2 witte, 2 houtskool en 2 zwarte kaders. Het meet 585 mm x 430 mm en wordt geleverd met een montagekit. Of je nu aantekeningen maakt, een to-do lijst schrijft of ideeën brainstormt, het Nobo Dry Erasable Magnetisch Whiteboard is een geweldige manier om georganiseerd en efficiënt te blijven.

5. Nobo Essence Magnetisch Whiteboard

Op zoek naar een functioneel en voordelig whiteboard? Het Nobo Essence Magnetisch Whiteboard met Pennenbakje is perfect voor jouw behoeften! Dit whiteboard is gemaakt met een geverfd stalen oppervlak en een aluminium frame, en is gebouwd om lang mee te gaan. Het bevat ook een verwijderbaar pennenbakje, waardoor het nog handiger in gebruik is. Bovendien kun je het gemakkelijk aan de muur hangen dankzij het meegeleverde muurbevestigingssysteem.

6. Whiteboard Magnetisch

Op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar magnetisch whiteboard? Zoek niet verder dan ons Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Memobord! Dit bord is perfect voor wekelijks of maandelijks gebruik bij vergaderingen en brainstormsessies. Het whiteboard is gemakkelijk te gebruiken en droog uitwisbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel bedrijven als thuis. Door het sterke magnetische effect kun je met gemak notities of foto's aan het bord bevestigen.

7. Desq Whiteboard Magnetisch

Introductie van het Desq Whiteboard Magnetic! Dit innovatieve whiteboard is perfect voor zowel thuis als op kantoor. Het slanke aluminium frame en het gemagnetiseerde oppervlak maken het gemakkelijk om je notities, lijstjes en ideeën georganiseerd te houden. Het formaat van 30 x 40 cm is perfect voor kleine ruimtes, en de meegeleverde bevestigingsmaterialen maken de installatie een fluitje van een cent. Bovendien past de aantrekkelijke witte afwerking bij elk interieur.

8. BIC Velleda uitwisbaar Bord

Dit BIC Velleda Dubbelzijdig Droog uitwisbaar bord is perfect voor wie een betrouwbare manier nodig heeft om dingen bij te houden en georganiseerd te blijven. Dit bord van topkwaliteit is dubbelzijdig, zodat je het voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, zoals brainstormsessies, het bijhouden van doelen en deadlines, of het maken van aantekeningen. Het gladde blauwe oppervlak is perfect om op te schrijven met de bijgeleverde whiteboardmarker, terwijl de andere kant voorzien is van een handige kalender om je te helpen op de hoogte te blijven van belangrijke data. Bovendien zorgt de meegeleverde wisser ervoor dat je bord er altijd schoon en professioneel uitziet. Of je nu op kantoor bent of thuis, dit BIC Velleda Dry Erasable Board is een must-have voor iedereen die productief wil zijn en georganiseerd wil blijven.

9. Benson Whiteboard Set

Benson Whiteboard Set is precies wat je nodig hebt om je presentaties te laten knallen! Dit strakke whiteboard wordt geleverd met een marker en twee magneten, zodat je gemakkelijk je gedachten en ideeën kunt bijhouden. Het perfecte formaat voor kleine groepspresentaties, en dit bord is ook geweldig om een dartbord op te zetten om de score bij te houden. De meegeleverde houder zorgt ervoor dat je de marker niet kwijtraakt als je hem niet gebruikt, en het magnetische ontwerp betekent dat je ook andere soorten magneten op het bord kunt plakken. Dit is ideaal om losse papieren op hun plaats te houden tijdens je presentatie. De Benson Whiteboard Set is ook geweldig om thuis belangrijke afspraken bij te houden.

10. Quantore whiteboard

Het Quantore gelakt stalen magnetisch whiteboard is de perfecte manier om georganiseerd te blijven en dingen gedaan te krijgen, of je nu thuis, op school of op kantoor bent. Dit whiteboard van hoge kwaliteit met één oppervlak is voorzien van een verwijderbaar pennenbakje onderaan voor whiteboardmarkers en een uitveegborstel, waardoor het perfect is voor regelmatig gebruik. Het strakke ontwerp van gelakt staal past in elke ruimte, en het is verkrijgbaar in verschillende maten om aan je behoeften te voldoen. Maak je leven gemakkelijker en efficiënter met het Quantore gelakt stalen magnetische whiteboard.

Hoe wordt de top 10 beste whiteboards bepaald? - Best geteste whiteboard van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste whiteboards voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse whiteboards natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de whiteboards vergelijking kun je de verschillende whiteboards het beste testen.

De top 3 van de beste whiteboards scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om whiteboards uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste whiteboards

10. De laatste overweging voor elke aanschaf van een whiteboard is de prijs. Zorg ervoor dat je een bord vindt dat binnen je budget past, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Veelgestelde vragen over de whiteboards vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste whiteboard de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 whiteboards dan zit je goed:

 • Goliving whiteboard
 • Nobo Impression Pro Whiteboard
 • Nobo Essence Whiteboard

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande whiteboards. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een whiteboard voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze whiteboard vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De whiteboards die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste whiteboard in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede whiteboards zijn. Alle bovenstaande 10 whiteboards voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze whiteboard reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste whiteboard hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande whiteboard reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Picture of Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.