1. producten
  2. Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim..

Specificaties Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim.

Merk

Eastpak

Kleur

Blauw

Materiaal

Nylon

Volume

10 l

Afmetingen

Hoogte: 33.50 cm


Breedte: 23 cm


Diepte: 23 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim.

De Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim, biedt de perfecte mix tussen stijl en functionaliteit. Met een verfijnd ontwerp en een mooie denim stof, is deze rugzak een must-have voor elke fashionista. De rugzak kan comfortabel worden gedragen met de schouderbanden, waardoor je jouw spullen gemakkelijk met je mee kunt nemen. De binnenkant van de rugzak is voorzien van een vak met rits, waardoor je al je kleine spulletjes veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de rugzak ook drie vakken, waar je al je belangrijke documenten en accessoires in kunt opbergen. Ook heeft de rugzak een achtervak met rits, waar je al je waardevolle spullen in kunt opbergen. De Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, praktische en comfortabele rugzak.

Veelgestelde vragen over Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 33.50 cm
  • Breedte 23 cm
  • Diepte 23 cm
  • Volume: 10 l

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. is gemaakt van Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. is specifiek Normale rugzak.

Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. heeft 1. Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Eastpak ORBIT Rugzak, 10 Liter Triple Denim. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen