1. producten
  2. Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel.

Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel..

Specificaties Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Bruin

Materiaal

Katoen

Volume

1 l

Afmetingen

Hoogte: 0.5 cm


Breedte: 38 cm


Diepte: 0.5 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Gymtas

Omschrijving van Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel.

Deze fairtrade rugzak van 38 x 42 cm is gemaakt van hoogwaardig katoen en is geproduceerd onder ethische omstandigheden. Door te kiezen voor deze duurzame rugzak help je de arbeidsomstandigheden van katoenboeren te verbeteren. De rugzak is te gebruiken als schooltas, gymrugzak of als een tas voor een dagje uit. Het ruime vak biedt genoeg ruimte voor al je spullen. Ook het stijlvolle trekkoord is prachtig gevlochten en zorgt voor een trendy look. Deze fairtrade rugzak met trekkoord is een mooie manier om je persoonlijke stijl uit te drukken en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere wereld. Deze rugtas is perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, milieuvriendelijke en stijlvolle tas. De rugzak is gemakkelijk te dragen en zorgt dat je alles bij je hebt wat je nodig hebt!

Veelgestelde vragen over Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel.

Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 0.5 cm
  • Breedte 38 cm
  • Diepte 0.5 cm
  • Volume: 1 l

Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. is gemaakt van Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. en komt standaard in Bruin.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. is specifiek Gymtas.

Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. heeft 1. Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Rugzak Rugtas Schooltas Gymtas Met trekkoord 38 x 42 cm Fairtrade katoen naturel. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen