Top 10 beste kindertablet - [Test & Reviews 2023]

Maak je je zorgen over wat je met je kind moet doen als je werk moet doen?

Bekijk onze lijst met de 10 beste kindertabletten! Met een verscheidenheid aan opties kun je de perfecte vinden voor jouw behoeften. Van vermakelijke spelletjes tot educatieve apps, deze kindertablets houden je kind bezig en leren.

Niet alleen zijn deze tablets geweldig voor vermaak, maar ze zitten ook vol met functies die leren leuk en gemakkelijk maken. Met een kindertablet kun je ervoor zorgen dat je kind het meeste uit zijn onderwijs haalt - zelfs terwijl jij het druk hebt.

Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste kindertablet. 

Beste kindertablet 2023 - TOP 3

We beginnen met de kindertablets die volgens ons als de 3 beste uit de bus kwamen. Volgens ons heb je met de koop van een van deze kindertablets een product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

1. Kurio Tab kindertablet

De Kurio Tab ULTRA Studio 100 is de perfecte tablet voor kinderen. Hij is veilig, getest en wordt geleverd met ouderlijk toezicht, zodat jij kunt bepalen wat je kinderen wel en niet mogen zien. Het bevat ook exclusieve apps en games van Studio 100, waardoor het de perfecte tablet is voor jonge geesten. Met 16 GB geheugen, een 7 inch scherm en Android 9 Pie is de Kurio Tab ULTRA Studio 100 een tablet van topkwaliteit waar je kinderen dol op zullen zijn.

2. Vulpes Kids® Kindertablet

Maak kennis met de Vulpes Kids® tablet, de perfecte manier voor je kind om op een leuke en interactieve manier te leren en te ontdekken! Deze nieuwste versie van onze populaire kindertablet zit boordevol geweldige functies en toepassingen, waardoor het het perfecte cadeau is voor elke jongere. Je kind kan de tablet gebruiken om spelletjes te spelen, naar muziek te luisteren, foto's te maken en nog veel meer. En met de Parent Control App kun je met een gerust hart weten dat je kind altijd veilig is als het de tablet gebruikt. Met zijn 100% kids proof ontwerp is de Vulpes Kids® tablet bestand tegen zelfs de meest actieve kinderen.

3. Kindertablet tablet

Introductie van de Kids tablet, de perfecte tablet voor kinderen! Met een app voor ouderlijk toezicht kun je eenvoudig bepalen wat je kind wel of niet mag zien en doen op de tablet. Je kunt ook beheren wanneer je kind mag spelen, met een overzichtelijk dashboard waarmee je alles wat er op de tablet gebeurt kunt bekijken en beheren. Bovendien zorgt de kinderbeschermhoes ervoor dat de tablet van je kind veilig en beschermd blijft.

Inhoudsopgave

Top 4-10 reviews: nog meer kindertablets vergeleken!

Onze top 3 kindertablet zijn volgens ons de producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben echter in totaal 10 goede kindertablets voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd van de bovenstaande kindertablets en wil je graag nog meer producten in je vergelijking betrekken?

Hieronder zie je de rest van onze kindertablets reviews! Vergelijk de rest van de kindertablets test en bekijk welke je bevalt. 

Bekijk ook:

4. Dailygoods® Kindertablet

De Dailygoods® Kids Tablet is de perfecte keuze voor je (kleine) kind! De tablet is snel, gaat lang mee en kan ook tegen een stootje! Bovendien beschikt de tablet over een ''volwassen modus''. Hiermee kun je zelf bepalen wat je (kleine) kind wel en niet met de tablet kan doen. Benieuwd naar alle andere voordelen? Lees dan snel verder! De Dailygoods kindertablet is uitgerust met een 7-inch scherm. Het schermformaat is precies goed voor de handen van je (kleine) kind. De tablet draait op Android 10.0 en is daardoor erg gebruiksvriendelijk. De batterijduur van de tablet is ook erg goed. Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveer 8 uur mee. Dat betekent dat je (kleine) kind de hele dag spelletjes kan spelen of video's kan kijken! De tablet heeft 16GB opslagruimte. Dat klinkt misschien niet als veel, maar het is meer dan genoeg voor de spelletjes en apps van je (kleine) kind. Indien nodig kan de opslag worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 128GB. De tablet heeft ook 2 camera's. Met de frontcamera kan je (kleine) kind videogesprekken voeren met grootouders of vrienden. En met de achterste camera kan je (kleine) kind foto's en video's maken. Zoals gezegd heeft de tablet een ''volwassenmodus''. Daarmee kun je bepalen wat je (kleine) kind wel en niet met de tablet kan doen. Je kunt bijvoorbeeld een tijdslimiet instellen of de toegang tot bepaalde apps of websites beperken. Zo weet je zeker dat je (kleine) kind de tablet alleen op een veilige en verantwoorde manier gebruikt.

5. DEPLAY Kids Tablet

Als je op zoek bent naar de perfecte tablet voor je kind waarmee het zich op een leuke en educatieve manier kan ontwikkelen, dan is de DEPLAY Kids Tablet de juiste keuze! Met deze tablet kan je kind toegang krijgen tot een verscheidenheid aan apps waarmee het verschillende vaardigheden kan leren terwijl het ook vermaakt wordt. Als ouder kun je bepalen tot welke apps je kind toegang heeft en hoe lang ze mogen spelen, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat ze de tablet op een veilige en gecontroleerde manier gebruiken.

6. Achaté Kindertablet

Ben je op zoek naar een tablet die 100% kidsproof en veilig is om op te surfen? Zoek dan niet verder dan de Achaté Kindertablet! Deze geweldige tablet wordt geleverd met een instelbare schermtijdfunctie, zodat je kunt bepalen hoe lang je kinderen hem gebruiken. Hij heeft ook meerdere accounts, zodat je voor elk van je kinderen verschillende profielen kunt aanmaken. Als ouders kun je alles beheren via de app van Achaté. Je kunt de kinderen dus gerust op de tablet laten spelen zonder je zorgen te maken over wat ze tegenkomen. De Android 12 Kids Tab is stevig, spatwaterdicht en kan tegen een stootje. Via de AUX-ingang kun je gemakkelijk een koptelefoon of oortjes aansluiten op deze tablet voor kinderen. Laat de kinderen leuke momenten vastleggen met de 8MP camera.

7. CosmoToys® Kindertablet

Als ouder wil je alleen het beste voor je kind. Daarom heb je de CosmoToys® Kids Tablet nodig. Deze tablet is speciaal ontworpen voor kinderen, met een vernieuwde Quad Core processor die zorgt voor soepele en snelle prestaties van al hun favoriete apps. Bovendien wordt de CosmoToys® Kids Tablet geleverd met een gratis opberghoes en autotablethouder, zodat je kind onderweg van zijn entertainment kan genieten. En omdat we weten dat ongelukjes gebeuren, wordt de tablet ook geleverd met een beschermhoes om hem te beschermen tegen stoten en krassen. Bovendien is de CosmoToys® Kids Tablet gemaakt van hoogwaardige materialen en volledig spatwaterdicht, waardoor hij duurzaam genoeg is om zelfs de meest actieve kinderen te weerstaan.

8. Kurio Tab XL Kindertablet

Introductie van de Kurio Tab XL 10.1 inch Kids Tablet 16GB, de perfecte tablet voor kinderen die willen leren hoe ze een tablet moeten gebruiken en films willen kijken! De Kurio Tab XL is voorzien van het Kurio Genius internetfiltersysteem, waardoor kinderen in een veilige omgeving zonder ouderlijk toezicht online video's kunnen bekijken, spelletjes kunnen spelen en spelenderwijs kunnen leren. Bovendien kun je als ouder ook een tijdslimiet instellen. Het 10,1 inch scherm is perfect voor kinderen om films te kijken en spelletjes te spelen, en de 16 GB opslag zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor al hun favoriete apps en spelletjes.

9. Achaté Kindertablet

Introductie van de Achaté Kindertablet 100% Kidsproof en Veilig Surfen Instelbare Schermtijd A - de perfecte tablet voor je kinderen! Met deze tablet weet je zeker dat je kinderen veilig zijn tijdens het surfen op internet of het spelen van educatieve spelletjes. Je kunt op deze tablet meerdere accounts aanmaken en alles beheren via de app van Achaté. Je kunt de kinderen dus gerust op de tablet laten spelen zonder je zorgen te maken over wat ze tegenkomen. De Android 12 Kids Tab is stevig, spatwaterdicht en kan tegen een stootje. Via de AUX-ingang kun je gemakkelijk een koptelefoon of oortjes aansluiten op deze tablet voor kinderen. Laat de kinderen leuke momenten vastleggen met de 8MP camera.

10. Kindertablet – Tablet Kinderen

Als je een tablet zoekt die speciaal ontworpen is voor kinderen, zoek dan niet verder dan de Kids Tablet van [naam bedrijf]. Deze tablet is perfect voor kinderen van alle leeftijden, en heeft een kindvriendelijke interface waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. De Kids Tablet is vooraf geladen met allerlei leuke en leerzame spelletjes, video's, apps en websites, zodat je kind kan leren terwijl het speelt. En als je je zorgen maakt over schermtijd, kun je gemakkelijk een tijdslimiet instellen op de tablet. Bovendien wordt deKids Tablet geleverd met een gratis beschermhoes, zodat je er zeker van kunt zijn dat je kind veilig is terwijl het speelt.

Hoe kiezen wij onze top 10 kindertablet? - best geteste kindertablets van 2023

We willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 kindertablets lijst voor je samen te stellen, moeten de producten natuurlijk zo objectief getest worden.

Om een zo compleet mogelijk review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

 

Door al deze factoren mee te nemen in een kindertablet beoordeling, kun je de verschillende kindertablets goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste kindertablet scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor schoolartikelen, hebben we daarmee rekening gehouden en kindertablets uit iedere prijscategorie vergeleken.

Tot slot over deze kindertablet test reviews

De beste kindertablet is niet alleen betaalbaar, maar bevat een grote verscheidenheid aan spelletjes die je kind urenlang zullen vermaken. Met zoveel verschillende tablets op de markt kan het moeilijk zijn om te bepalen welke geschikt is voor jou en je gezin. Daarom hebben we deze lijst met de top 10 kindertablets samengesteld - om je te helpen je beslissing gemakkelijker te maken.

Meest gestelde vragen over de beste kindertablet vergelijken

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste kindertablet de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 kindertablets dan zit je goed:

 • Kurio Tab kindertablet
 • Vulpes Kids® Kindertablet
 • Kindertablet tablet

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande kindertablets. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een kindertablet voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze kindertablet vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De kindertablets die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste kindertablet in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede kindertablets zijn. Alle bovenstaande 10 kindertablets voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze kindertablet reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste kindertablet hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande kindertablet reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.