1. producten
  2. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L..

Specificaties Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Merk

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

22 l

Afmetingen

Hoogte: 55 cm


Breedte: 27 cm


Diepte: 15 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Deze trendy Fana Bags Roll-up Rugtas is precies wat je zoekt voor je dagelijkse avonturen. Met een inhoud van 22 liter is de tas groot genoeg om al je spullen mee te nemen, maar niet zo groot dat hij zwaar is. De waterdichte tas heeft een hoofdvak en een kleiner vak aan de voorzijde met rits, voor kleinere items. De schouderbanden zijn gevoerd en de tas heeft een handvat, zodat je hem ook gemakkelijk in de hand kunt dragen. De zwarte kleur met witte details maken de tas stijlvol en het zwart-wit is makkelijk te combineren met je kleding. De rugtas voegt een sportieve touch toe aan je look. Met deze Fana Bags Roll-up Rugtas ben je trendy en stijlvol voorbereid voor je dagelijkse avonturen.

Veelgestelde vragen over Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 27 cm
  • Diepte 15 cm
  • Volume: 22 l

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. is gemaakt van Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. is specifiek Normale rugzak.

Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. heeft 2. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Fana Bags Roll-up Rugtas Trendy Rugzak Sportieve Werktas Waterdicht 22 L. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen