1. producten
  2. NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue.

NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue..

Specificaties NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue.

Merk

NOMAD®

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume

20 l

Afmetingen

Hoogte: 45 cm


Breedte: 35 cm


Diepte: 24 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue.

De NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak in donkerblauw is de perfecte rugzak voor dagelijks gebruik. De rugzak heeft een modern ontwerp en is speciaal ontworpen om uw laptop te beschermen. Bovendien is er een gevoerde handgreep aan de bovenkant van de rugzak, zodat u deze gemakkelijk kunt dragen. Verder is er het Foam-Comfort systeem dat ervoor zorgt dat de rugzak gemakkelijk en comfortabel te dragen is. De stevige schouderbanden zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zorgen ervoor dat de rugzak goed op zijn plaats blijft zitten. Bovendien is er een speciale 13,3" laptopvak aan de binnenkant van de rugzak, zodat uw laptop veilig wordt opgeborgen. Met de NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak is een comfortabele en stijlvolle reis gegarandeerd!

Veelgestelde vragen over NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue.

NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 45 cm
  • Breedte 35 cm
  • Diepte 24 cm
  • Volume: 20 l

NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. is gemaakt van NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. is specifiek Normale rugzak.

NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. heeft 2. NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. NOMAD Velocity daypack 20 L Rugzak--Dark blue. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen