1. producten
  2. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten..

Specificaties TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

Merk

Travelz

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume

28 l

Afmetingen

Hoogte: 51 cm


Breedte: 35 cm


Diepte: 20 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

4

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

De TravelZ Hipster rugtas is een stijlvolle en moderne rugzak die ideaal is voor elke dag. Het is een echte must-have voor iedereen die op reis gaat. De Hipster rugtas is gemaakt van hoogwaardig waterafstotend ribstop polyester en heeft een afmeting van 51 x 35 x20cm en een opbergruimte van 28 liter. Met twee schouderriemen en een borstband is hij comfortabel om te dragen. De TravelZ Hipster rugtas biedt ruimte voor je laptop tot 17 inch, maar ook voor andere benodigdheden zoals boeken, documenten, telefoon en andere kleine voorwerpen. De rugzak heeft verder diverse ritsvakken en een kleine voorzak waar je je portemonnee, sleutels, kaarten en andere kleine items in kunt bewaren. Daarnaast krijg je bij de TravelZ Hipster rugtas twee jaar garantie en een sport/weekendtasje of een wieltas in dezelfde kleuren om je uitrusting compleet te maken. Kortom, met de TravelZ Hipster rugtas ben je altijd en overal stijlvol en comfortabel op reis.

Veelgestelde vragen over TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51 cm
  • Breedte 35 cm
  • Diepte 20 cm
  • Volume: 28 l

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. is gemaakt van TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. is specifiek Normale rugzak.

TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. heeft 4. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. TravelZ Hipster Rugtas 28 liter Laptop rugzak 17" Veel compartimenten. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen