LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm..

Specificaties LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm.

Merk

L.O.L. Surprise!

Kleur

Zilver

Materiaal

Polyester

Volume

10 l

Afmetingen

Hoogte: 35 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 10 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm.

Met deze super schattige rugzak van LOL Surprise ben je klaar voor elke uitdaging! Dit prachtige accessoire is gemaakt van stevige, duurzame stof. De rugzak heeft een hoogte van 35 cm, waardoor hij ideaal is voor het meenemen van je favoriete spullen. De voorkant is versierd met twee karakters uit de populaire tv-serie LOL Surprise. De rugzak is voorzien van een comfortabel, verstelbaar schouderbandje, zodat je het gewicht van je spullen op je schouders kunt verdelen. Bovendien heeft de rugzak een speciale zak voor je telefoon en andere kleine items. En het is niet alleen een praktische rugzak, maar ook een echt fashion statement! De zilverkleurige afwerking zorgt voor een extra glamoureus effect. Dus als je op zoek bent naar een stoere rugzak, is deze Shiny Hi Bae rugzak van LOL Surprise een perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm.

LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 35 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 10 cm
  • Volume: 10 l

LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. is gemaakt van LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. en komt standaard in Zilver.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. is specifiek Normale rugzak.

LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. heeft 2. LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. LOL Surprise Rugzak Shiny Hi Bae! Hoogte 35cm. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen