1. producten
  2. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack..

Specificaties Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Merk

Ticaba

Kleur

Zwart

Materiaal

Canvas

Volume

20 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 16 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

3

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

De Ticaba Taylor rugzak is ontworpen met kwaliteit en stijl in het achterhoofd. Het is een stevige en multifunctionele rugzak, waardoor je deze zowel voor school, werk als voor een dagje uit kunt gebruiken. Hij is gemaakt van een stevig en duurzaam materiaal, waardoor je hem lange tijd kunt gebruiken. De rugzak heeft een grote hoofdvak met een rits, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. Ook is er een externe zak aan de voorkant, zodat je ook kleine items kunt opbergen. De Ticaba Taylor rugzak is voorzien van een anatomisch verstelbaar schouderbandsysteem, waardoor het comfortabel en gemakkelijk draagbaar is. De verstelbare schouderbanden zijn voorzien van extra padding, zodat de druk tijdens het dragen wordt verminderd. Daarnaast heeft de rugzak een stevig en stijlvol uiterlijk, waardoor je er altijd verzorgd uitziet. De Ticaba Taylor rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een perfecte rugzak voor jou tussen zit.

Veelgestelde vragen over Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 40 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 16 cm
  • Volume: 20 l

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. is gemaakt van Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. is specifiek Normale rugzak.

Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. heeft 3. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Ticaba Taylor Rugzak voor School/Werk/Reizen Rugtas voor Dames/Heren en Jongens/Meisjes Backpack. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen