1. producten
  2. Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf..

Specificaties Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Merk

Beagles Original

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume

14.7 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 29 cm


Diepte: 13 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

De Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf is een hippe kindertas die zorgt voor een modieuze look voor op school. Met het label achter op de tas voorkom je dat je kind de verkeerde tas meeneemt. In het middenvak van de tas zitten 2 verschillende vakken, waardoor je de schriften en broodtrommel mooi gescheiden kunt houden. Daarnaast is er op de binnenkant van de tas ruimte gemaakt voor een drinkbeker. De opgevulde en verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. De reflecterende band maakt de tas nog veiliger wanneer het donkerder begint te worden buiten. Deze tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je zeker een tas vindt die bij je kind past. De tas is gemaakt van een stevig materiaal, waardoor deze tas jarenlang meegaat.

Veelgestelde vragen over Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 29 cm
  • Diepte 13 cm
  • Volume: 14.7 l

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. is gemaakt van Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. en komt standaard in Groen.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. is specifiek Normale rugzak.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. heeft 2. Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen