1. producten
  2. Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas..

Specificaties Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

Merk

Gozyno

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Volume

5 l

Afmetingen

Hoogte: 20 cm


Breedte: 38 cm


Diepte: 14 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

5

Type schooltas

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

De ultieme Gozyno Easywalker Rugtas is een heuptas die speciaal ontworpen is voor actieve mensen die van wandelen en buitensporten houden. Deze heuptas is gemaakt van duurzaam waterdicht materiaal, wat betekent dat hij bestand is tegen regen en vocht. Het materiaal is tegelijkertijd zacht en comfortabel, waardoor je de tas ook als rugtas kunt dragen. Dankzij de anti-diefstal functie is je waardevolle spullen altijd veilig. De heuptas heeft 4 verschillende vakken waar je al je benodigdheden zoals je portemonnee, sleutels en andere kleine items in kunt opbergen. In het voorvak kun je je telefoon en andere kleine items kwijt. De tas is ook geschikt voor lange wandeltochten doordat er voldoende ruimte is voor al je spullen. Je kunt de Gozyno Easywalker heuptas ook gebruiken voor het wandelen tijdens de vierdaagse.

Veelgestelde vragen over Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 20 cm
  • Breedte 38 cm
  • Diepte 14 cm
  • Volume: 5 l

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. is gemaakt van Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. is specifiek Sportieve/technische rugzak.

Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. heeft 5. Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Gozyno-Easywalker-Rugtas-Heuptas-Sport-outdoor-Anti diefstal-Waterdicht-Wandelen-Vierdaagse-wandeltas-Reistas. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen