1. producten
  2. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,..

Specificaties Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Merk

ZOMAKE

Kleur

Blauw

Materiaal

Canvas

Volume

28 l

Afmetingen

Hoogte:


Breedte:


Diepte:

Waterafstotend

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

6

Type schooltas

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Onze opvouwbare rugzakken zijn niet alleen lichtgewicht en draagbaar, maar ook modieus. Met een gewicht van slechts 280 g kunnen de rugzakken klein worden opgevouwen en handig worden gebruikt. De rugzakken hebben een capaciteit van 28 liter en bevatten vijf binnenvakken. Ze hebben ook een externe zak, een trekkoordontwerp en twee zijzakken. Met deze functies kunnen alle producten gemakkelijk worden georganiseerd. De opvouwbare rugzak is gemaakt van waterdicht materiaal. Hoewel het waterdicht is, is het niet waterdicht. Het gebruikt de nieuwste technologie, dus het heeft meer dan 28 naden versterkt om de rugzak te verbeteren. Bovendien heeft de opvouwbare rugzak een solide tweewegs metalen ritssluiting, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gemakkelijk aan beide zijden van de rugzak kunt. De rugzak is geschikt voor mannen en vrouwen, en het kan een geweldige reispartner zijn.

Veelgestelde vragen over Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte
  • Volume: 28 l

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. is gemaakt van Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. is specifiek Sportieve/technische rugzak.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. heeft 6. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. is waterafstotend: .

Bekijk ook andere schooltassen