1. producten
  2. Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met..

Specificaties Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Merk

Rugzak

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume

35 l

Afmetingen

Hoogte: 19.7 cm


Breedte: 11.8 cm


Diepte: 7.9 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

3

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Deze laptoprugzak met USB-oplaadconnector is de ideale metgezel voor mannen en vrouwen, voor zowel werk als school. De rugzak is geschikt voor jongens en tieners met een notebook tot 15,6 inch (ca. 39,5 cm) en A4-documenten. Met een gewatteerd vak, een flessenhouder, een praktisch binnenvak voor pennen, koptelefoon of snacks, een geheim vak voor waardevolle spullen en een zijgaas zak voor waterflessen en compacte paraplu's, wordt alles gemakkelijk geordend. Met de geïntegreerde USB-oplader aan de buitenkant en een geïntegreerde oplaadkabel aan de binnenkant, wordt het opladen van je telefoon tijdens het lopen een stuk comfortabeler. Ook is er een koptelefoonaansluiting waarmee je onderweg handsfree kunt luisteren. De draagriemen zijn goed gewatteerd, waardoor de tas niet drukt of knelt en de subtiele rugkussens van ademend mesh-materiaal zorgen voor een goede ventilatie op de rug. De tas is gemaakt van waterafstotend en duurzaam polyesterweefsel met metalen ritsen, waardoor hij zowel als professionele kantoortas als slankere.

Veelgestelde vragen over Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 19.7 cm
  • Breedte 11.8 cm
  • Diepte 7.9 cm
  • Volume: 35 l

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. is gemaakt van Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. en komt standaard in Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. is specifiek Normale rugzak.

Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. heeft 3. Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Laptoprugzak met USB-oplaadconnector voor mannen en vrouwen voor werk School Schoolrugzak voor jongens en tieners met. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen