1. producten
  2. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind..

Specificaties Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Merk

Kidzroom

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

13.1 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 28 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Deze zwarte Lucky Me rugzak van Kidzroom is perfect voor meisjes tussen de 6 en 12 jaar. De rugzak is voorzien van stijlvolle hartjes voor een vrolijke look. De stevige, gevoerde schouderbanden en rugpand zorgen voor een comfortabele pasvorm. De rugzak heeft een ruim hoofdvak en twee kleinere voorvakken om je spullen in te verdelen. De rugzak is gemaakt van polyester, dat zich makkelijk laat reinigen. Deze stijlvolle rugzak is een musthave voor alle meiden die het leuk vinden om hun eigen stijl te creëren. De Lucky Me rugzak is ook verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, lila, blauw en geel. Deze kleuren zorgen voor een opvallende look en maken de rugzak geschikt voor elk seizoen en elke gelegenheid. De rugzak heeft een verstelbare borstband, een verborgen ritsvak en een verstelbare heupband, zodat hij voor alle kinderen gemakkelijk te dragen is. De rugzak is ook voorzien van reflecterende details, zodat je kind 's avonds goed zichtbaar is.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 13.1 l

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is gemaakt van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is specifiek Normale rugzak.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft 1. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar - Hartjes Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen