Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch..

Specificaties Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch.

Merk

Zebra (Zebra Trends)

Kleur

Multicolor

Materiaal

Polyester

Volume

15 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 28 cm


Diepte: 13 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch.

Deze laptop rugzak van Zebra Trends is perfect voor al je dagelijkse avonturen met je laptop. De Olivia heeft een laptopvak van 13,3 inch, waardoor je laptop goed beschermd wordt opgeborgen. De buitenafmetingen van de tas zijn H 39 x B 28 x D 13, dus controleer de afmetingen van je laptop en vergelijk deze met de afmetingen van de tas. De laptop rugzak komt met een fabrieksgarantie van 1 jaar. Naast je laptop is er ook ruimte voor je tablet. Het vak voor je tablet biedt extra bescherming aan je kostbare eigendommen. Deze laptop rugzak van Zebra Trends biedt ook extra comfort door de gevoerde schouderbanden. Het gevoerde materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm. De laptop rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zoals een tropisch bloemenpatroon of een zebraprint. Kies de kleur die het beste bij je past. De schouderbanden zijn verstelbaar, waardoor je de rugzak op maat kunt maken. Bovendien heeft de tas een extra voorvak met rits voor het opbergen van kleine items zoals je telefoon of portemonnee. Deze laptoptas is multifunctioneel en biedt al je dagelijkse avonturen met je laptop de perfecte oplossing.

Veelgestelde vragen over Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch.

Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 13 cm
  • Volume: 15 l

Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. is gemaakt van Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. en komt standaard in Multicolor.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. is specifiek Normale rugzak.

Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. heeft 2. Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Zebra Trends Laptop Rugzak Rugtas Laptoptas Werktas Olivia Multicolor 13 inch. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen