1. producten
  2. Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,..

Specificaties Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

Merk

Myhozee

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume

20 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm


Breedte: 13 cm


Diepte: 28 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

15

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

De Myhozee New Design-rugzak is een stijlvolle, praktische en duurzame rugzak die is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend nylon en heeft een stevig en duurzaam ontwerp dat perfect is voor elke situatie. De rugzak heeft een laptopvak en een anti-diefstalvak om uw laptop en andere waardevolle spullen te beschermen. De Myhozee New Design-rugzak heeft ook een comfortabele verstelbare schouderband, een handige binnenzak en een buitenzak met ritssluiting. Daarnaast heeft de tas een verstelbare borstriem en een riem aan de bovenkant voor het bevestigen van accessoires. De tas is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en is een perfecte keuze voor studenten, professionals, backpackers en reizigers die op zoek zijn naar een veelzijdige tas met veel ruimte.

Veelgestelde vragen over Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 40 cm
  • Breedte 13 cm
  • Diepte 28 cm
  • Volume: 20 l

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. is gemaakt van Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. en komt standaard in Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. is specifiek Normale rugzak.

Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. heeft 15. Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Myhozee Rugzak voor dames en heren, met laptop- en anti-diefstalvak, waterdichte schoolrugzak, voor universiteit,. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen