1. producten
  2. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind..

Specificaties Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Merk

Kidzroom

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume

13.1 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 28 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

De Lucky Me rugzak van Kidzroom is perfect voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze schattige rugzak heeft een prachtige roze kleur met witte stippen erop. De rugzak heeft twee handvaten en een verstelbaar schouderriempje, zodat het comfortabel op de rug te dragen is. Het hoofdvak heeft een drukknopclosuur en zit boordevol met vakjes, waardoor er veel spullen meegenomen kunnen worden. Ook heeft de rugzak een extra ritsvak aan de buitenkant, zodat er gemakkelijk toegang tot het hoofdvak is. Het materiaal waarvan de Lucky Me rugzak gemaakt is bestaat uit een stevig polyester, waardoor hij duurzaam is en ook nog eens makkelijk te reinigen. De rugzak is er ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er voor elk kind een perfecte rugzak te vinden is. Of je kind nu naar school gaat, een dagje weg gaat of op vakantie gaat, deze rugzak is perfect om al zijn spullen mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 13.1 l

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is gemaakt van Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. en komt standaard in Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is specifiek Normale rugzak.

Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft 1. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Kidzroom Lucky Me Rugzak 6 t/m 12 jaar Roze Stippen Rugzak Meisjes Rugzak Kind. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen