Studiehuis - huiswerkbegeleiding

Studiehuis - huiswerkbegeleiding is een Naschoolse opvang gelegen aan Zijlvest 10 in Farmsum.

Het Studiehuis biedt verschillende vormen van bijles, huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding aan in Delfzijl, Appingedam en Siddeburen. Ze bieden ondersteuning bij vakken zoals Engels, Nederlands, Duits, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Aardrijkskunde en Biologie. Daarnaast bieden ze ook examentraining aan. Het Studiehuis legt de nadruk niet alleen op de begeleiding van de studie, maar ook op het plannen van huiswerk, leren studeren en het maken van keuzes.

Meer informatie over Studiehuis - huiswerkbegeleiding in Farmsum

Studiehuis - huiswerkbegeleiding is een Naschoolse opvang gelegen in Farmsum op Zijlvest 10.

Studiehuis - huiswerkbegeleiding uit Farmsum kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiehuis - huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Naschoolse opvang in de buurt van Farmsum? Dan ben je bij Studiehuis - huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij Studiehuis - huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Naschoolse opvang is gelegen aan Zijlvest 10 in Farmsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Farmsum of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiehuis - huiswerkbegeleiding. Je kan Studiehuis - huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 596 619 740 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiehuis.eu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiehuis - huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiehuis - huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiehuis - huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiehuis – huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook