RT Eureka

RT Eureka is een Bijles gelegen aan Oosteinderweg 92 in Rosmalen.

RT-Eureka is een remedial teaching praktijk voor kinderen met leerproblemen. Ze bieden extra ondersteuning aan kinderen die moeite hebben op school, zoals faalangst, concentratieproblemen en moeilijke leerstof. RT-Eureka biedt begeleiding in de vorm van 8 bijeenkomsten, waarbij er een hechte samenwerking is met ouders en leerkrachten. Ze hebben een online-omgeving waar ouders, leerkrachten en leerlingen geïnformeerd worden over de activiteiten en vorderingen. Het pakket bevat alle benodigde materialen en abonnementen voor digitale programma's. Daarnaast kan RT-Eureka ook leerlingen begeleiden op school en werken ze samen met de intern begeleider. De eigenaar van RT-Eureka heeft jarenlange ervaring als leerkracht en heeft verschillende opleidingen afgerond. Er zijn positieve reviews te vinden over de begeleiding van RT-Eureka. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via de website.

Meer informatie over RT Eureka in Rosmalen

RT Eureka is een Bijles gelegen in Rosmalen op Oosteinderweg 92.

RT Eureka uit Rosmalen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT Eureka en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij RT Eureka op de juiste plek. Bij RT Eureka kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oosteinderweg 92 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen kan contact opnemen met RT Eureka. Je kan RT Eureka telefonisch bereiken op: 31 6 25400528 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://rt-eureka.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT Eureka en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT Eureka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT Eureka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT Eureka

Bezoekers bekeken ook