Lyceo Dordrecht - Singel

Lyceo Dordrecht - Singel is een Huiswerkinstituut gelegen aan Singel 331 in Dordrecht.

Lyceo Dordrecht is gevestigd op Singel 331 en biedt verschillende vormen van begeleiding aan, zoals huiswerkbegeleiding, bijlessen, basisschoolbegeleiding, coaching en examentrainingen. Ze hebben een team van ervaren begeleiders die de leerlingen helpen bij het verbeteren van hun leervaardigheden en het vergroten van hun zelfvertrouwen. De vestiging is goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen in Dordrecht. Ze bieden ook bijles aan, waarbij leerlingen individueel worden begeleid door een specialist in het desbetreffende vak. Daarnaast bieden ze ook basisschoolbegeleiding aan om kinderen te helpen met hun huiswerk en het vergroten van hun zelfvertrouwen en kennis. Lyceo Dordrecht biedt ook examentrainingen aan in het weekend en tijdens schoolvakanties.

Meer informatie over Lyceo Dordrecht - Singel in Dordrecht

Lyceo Dordrecht - Singel is een Huiswerkinstituut gelegen in Dordrecht op Singel 331.

Lyceo Dordrecht - Singel uit Dordrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Dordrecht - Singel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij Lyceo Dordrecht - Singel op de juiste plek. Bij Lyceo Dordrecht - Singel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Singel 331 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Dordrecht - Singel. Je kan Lyceo Dordrecht - Singel telefonisch bereiken op: 31 6 30723446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/dordrecht/singel-331/?utm_source=GMB&utm_medium=dordrecht-singel-331&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Dordrecht - Singel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Dordrecht - Singel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Dordrecht - Singel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Dordrecht – Singel

Bezoekers bekeken ook