Juf&Mees

Juf&Mees is een Onderwijsinstelling gelegen aan Baden Powellweg 4 in IJsselstein.

Juf&Mees biedt bijles, huiswerkbegeleiding en leertraining aan kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Het ervaren team van Juf&Mees helpt kinderen met problemen zoals moeite met rekenen, huiswerk of faalangst. Ze zetten zich in voor de ontwikkeling van kinderen, zowel op het gebied van leerprestaties als zelfvertrouwen en leerplezier. Juf&Mees biedt begeleiding op maat voor kinderen van 6 t/m 18 jaar in de regio Utrecht, op verschillende scholen en op hun eigen locaties in IJsselstein, Houten en Leidsche Rijn. Er zijn positieve reacties van anderen over Juf&Mees, waarin wordt benadrukt dat er goede trainingen worden gegeven, de begeleiders deskundig en vriendelijk zijn en dat er ruimte is voor eigen invulling van de lessen. Juf&Mees kijkt naar de kwaliteiten van het kind en past de begeleiding daarop aan. Ze streven ernaar om het beste uit ieder kind te halen.

Meer informatie over Juf&Mees in IJsselstein

Juf&Mees is een Onderwijsinstelling gelegen in IJsselstein op Baden Powellweg 4.

Juf&Mees uit IJsselstein kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Juf&Mees en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van IJsselstein? Dan ben je bij Juf&Mees op de juiste plek. Bij Juf&Mees kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Baden Powellweg 4 in IJsselstein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJsselstein of niet, iedereen kan contact opnemen met Juf&Mees. Je kan Juf&Mees telefonisch bereiken op: 31 6 29573155 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jufenmees.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Juf&Mees en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Juf&Mees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juf&Mees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Juf&Mees

Bezoekers bekeken ook