ScriptieFocus

ScriptieFocus is een Bijles gelegen aan Nervalaan 9 in Venlo.

TalentTools is een bedrijf opgericht door Heleen Bos, een econoom, jurist en psycholoog met meer dan 15 jaar ervaring als assessmentpsycholoog. Het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het selecteren en ontwikkelen van medewerkers. Heleen werkt ook als docent/ontwikkelaar voor verschillende hogescholen en universiteiten en is expert op het gebied van afstuderen. Ze heeft al tientallen studenten geholpen met het succesvol schrijven van een scriptie via diverse organisaties.

Meer informatie over ScriptieFocus in Venlo

ScriptieFocus is een Bijles gelegen in Venlo op Nervalaan 9.

ScriptieFocus uit Venlo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ScriptieFocus en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Venlo? Dan ben je bij ScriptieFocus op de juiste plek. Bij ScriptieFocus kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Nervalaan 9 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen kan contact opnemen met ScriptieFocus. Je kan ScriptieFocus telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.talenttools.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ScriptieFocus en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ScriptieFocus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ScriptieFocus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ScriptieFocus

Bezoekers bekeken ook