1. producten
  2. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn..

Specificaties Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Merk

MINIIYOU

Kleur

Roze - Grote ogen - Regenboog Hoorn

Materiaal

Polyester

Volume

10 l

Afmetingen

Hoogte:


Breedte:


Diepte:

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Deze Unicorn rugzak is perfect voor wie houdt van dit magische en mysterieuze wezen. De rugzak is gemaakt van lichtroze polyester met interessante grote ogen en een mooie regenboog hoorn. Het is de perfecte maat om al je spullen mee te dragen, met afmetingen van 30x24x10 cm (LxBxD). Het is gemaakt van duurzaam polyester, en heeft een stevig en comfortabel schouderbandje waardoor je het gemakkelijk kunt dragen. Deze rugzak is voorzien van een aantal praktische zakken aan de buitenkant, waar je kleine spullen in kunt opbergen. Daarnaast heeft het twee compartimenten aan de binnenkant, waar je gemakkelijk al je boeken, laptop, documenten en andere belangrijke items in kunt opbergen. De rugzak is van het merk MINII YOU, een bekend merk dat staat voor kwaliteit en stijl. Wanneer je deze rugzak draagt, zal het zeker je persoonlijkheid versterken.

Veelgestelde vragen over Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte
  • Volume: 10 l

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. is gemaakt van Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. en komt standaard in Roze - Grote ogen - Regenboog Hoorn.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. is specifiek Normale rugzak.

Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. heeft 1. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Unicorn Rugzak Lichtroze Grote Ogen Regenboog Hoorn. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen