1. producten
  2. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L..

Specificaties Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

Merk

Daniel Ray

Kleur

Zwart

Materiaal

Tarpaulin

Volume

16 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm


Breedte: 28 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

De Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L is perfect voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle tas voor dagelijks gebruik. Deze robuuste tas is gemaakt van duurzaam rubber PU/tarpaulin materiaal en is voorzien van een reflectiestreep op de voorkant. Het ruime hoofdvak is afsluitbaar door middel van een ritssluiting en een TT schuif/klik-sluiting. Ook is de rugzak oprolbaar, waardoor je het volume kunt vergroten of verkleinen. Daarnaast bevat de rugzak een gewatteerd laptopvak van 39 x 27 x 2 cm, geschikt voor een 15,6 inch laptop. Verder heeft de tas een extra ritsvak aan de voorzijde, een verticaal ritsvak en twee smalle, diepe steekvakken aan de zijkant. De rugpand en verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd voor optimaal draagcomfort. Tenslotte is de tas voorzien van een lus aan de bovenkant, waardoor je de tas gemakkelijk kunt opnemen of even in de hand kunt dragen.

Veelgestelde vragen over Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 40 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 16 l

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. is gemaakt van Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. is specifiek Normale rugzak.

Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. heeft 2. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Daniel Ray Highlands Rolltop Laptop Rugzak Waterproof 15,6 inch 16 L. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen