RT-praktijk van Egeraat

RT-praktijk van Egeraat is een Bijles gelegen aan Randestraat 17 in Zwolle.

Remedial teaching praktijk Van Egeraat in Zwolle biedt specialistische hulp en begeleiding aan kinderen bij wie het leren net even iets anders verloopt. Ze ondersteunen kinderen met problemen op verschillende vakgebieden, zoals snel leren, op weg naar de brugklas, actief leren leren, CITO, rekenen, lezen en spellen, en begrijpend lezen. Veel scholen hebben al extra ondersteuning gezocht bij deze praktijk. Ze verzorgen maatwerk RT voor scholen en werken op contractbasis met individuele leerlingen of kleine groepjes. Daarnaast bieden ze ook begeleiding en professionalisering voor leerkrachten. Voor meer informatie en contactgegevens, verwijzen ze naar hun website.

Meer informatie over RT-praktijk van Egeraat in Zwolle

RT-praktijk van Egeraat is een Bijles gelegen in Zwolle op Randestraat 17.

RT-praktijk van Egeraat uit Zwolle kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT-praktijk van Egeraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij RT-praktijk van Egeraat op de juiste plek. Bij RT-praktijk van Egeraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Randestraat 17 in Zwolle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zwolle of niet, iedereen kan contact opnemen met RT-praktijk van Egeraat. Je kan RT-praktijk van Egeraat telefonisch bereiken op: 31 6 20308014 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.rtpraktijkvanegeraat.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT-praktijk van Egeraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT-praktijk van Egeraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT-praktijk van Egeraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT-praktijk van Egeraat

Bezoekers bekeken ook