Touring Teacher

Touring Teacher is een Bijles gelegen aan Trojestraat 21 in Almere.

De tekst geeft een update over de herstart van de basisscholen en meldt dat er weer nieuwe leerlingen worden aangenomen. Vanwege de coronavoorschriften mogen er niet meer dan drie leerlingen per groep zijn om voldoende afstand te kunnen houden. Door de beperkte capaciteit zitten de klassen sneller vol dan normaal. Als ouders hun kind in september willen laten starten, wordt geadviseerd om het kind voor de zomervakantie aan te melden. Daarnaast biedt Citotraining Almere trainingen aan voor de Cito-eindtoets en de LVS- en entreetoetsen. Er kan gekozen worden uit de onderdelen rekenen, werkwoordsspelling en begrijpend lezen. De bijlessen worden gegeven in Almere Poort en worden verzorgd door ervaren docenten met een universitaire opleiding. De docenten hebben brede onderwijservaring en kunnen ook bij kinderen die minder presteren het talent herkennen en eruit halen wat erin zit. De resultaten laten zien dat tachtig procent van de leerlingen na tien maanden begeleiding een schoolniveau vooruit gaat. Door zich vooral te richten op bijles voor de basisschool, kunnen er groepjes gevormd worden van kinderen die met hetzelfde onderwerp bezig zijn. Hierdoor leren de deelnemers veel van elkaar en blijven de tarieven redelijk. Tot slot benadrukt de tekst dat de bijles het resultaat verbetert bij alle drie de Cito-toetsen en dat ouders zich niet moeten laten verwarren door de discussie hierover.

Meer informatie over Touring Teacher in Almere

Touring Teacher is een Bijles gelegen in Almere op Trojestraat 21.

Touring Teacher uit Almere kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Touring Teacher en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Almere? Dan ben je bij Touring Teacher op de juiste plek. Bij Touring Teacher kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Trojestraat 21 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen kan contact opnemen met Touring Teacher. Je kan Touring Teacher telefonisch bereiken op: 31 6 19057165 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.touringteacher.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Touring Teacher en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Touring Teacher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Touring Teacher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Touring Teacher

Bezoekers bekeken ook