S.T.E.R.(K) met Ilse

S.T.E.R.(K) met Ilse is een Bijles gelegen aan Veluwemeer 254 in Woerden.

Samenvatting: S.T.E.R.(K) met Ilse biedt ondersteuning aan kinderen in de basisschoolleeftijd die moeite hebben met leren of zich niet optimaal ontwikkelen. Dit kan in de vorm van Remedial Teaching of individuele begeleiding. Daarnaast bieden ze ook CITO-trainingen aan.

Meer informatie over S.T.E.R.(K) met Ilse in Woerden

S.T.E.R.(K) met Ilse is een Bijles gelegen in Woerden op Veluwemeer 254.

S.T.E.R.(K) met Ilse uit Woerden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij S.T.E.R.(K) met Ilse en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Woerden? Dan ben je bij S.T.E.R.(K) met Ilse op de juiste plek. Bij S.T.E.R.(K) met Ilse kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Veluwemeer 254 in Woerden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Woerden of niet, iedereen kan contact opnemen met S.T.E.R.(K) met Ilse. Je kan S.T.E.R.(K) met Ilse telefonisch bereiken op: 31 6 12785583 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sterkmetilse.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar S.T.E.R.(K) met Ilse en maak een afspraak!

Hoe kom je bij S.T.E.R.(K) met Ilse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.T.E.R.(K) met Ilse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. S.T.E.R.(K) met Ilse

Bezoekers bekeken ook