Studiekracht - Krijg grip op je leren!

Studiekracht - Krijg grip op je leren! is een Bijles gelegen aan Het Geheugen 1 in Amersfoort.

Studiekracht is een bijlescentrum in Amersfoort-Kattenbroek dat zich richt op het helpen van leerlingen bij het terugkrijgen van controle over hun leerproces. Ze bieden huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen in het basisonderwijs, VMBO en onderbouw HAVO/VWO, met extra aandacht voor studievaardigheden. Ook kunnen ze leerlingen in de bovenbouw helpen met studievaardigheden en motivatie. Na elke bijles is er een terugkoppeling via e-mail naar ouders en/of school. De oprichter, Jacomien, heeft veel ervaring en helpt leerlingen op een professionele manier met huiswerk, plannen en leren leren. Ze geeft de leerlingen verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen en heeft een goede klik met puberende tieners. Studiekracht is gevestigd in Amersfoort en is te bereiken via e-mail.

Meer informatie over Studiekracht - Krijg grip op je leren! in Amersfoort

Studiekracht - Krijg grip op je leren! is een Bijles gelegen in Amersfoort op Het Geheugen 1.

Studiekracht - Krijg grip op je leren! uit Amersfoort kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studiekracht - Krijg grip op je leren! en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Studiekracht - Krijg grip op je leren! op de juiste plek. Bij Studiekracht - Krijg grip op je leren! kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Het Geheugen 1 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen kan contact opnemen met Studiekracht - Krijg grip op je leren!. Je kan Studiekracht - Krijg grip op je leren! telefonisch bereiken op: 31 6 40648043 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiekracht.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studiekracht - Krijg grip op je leren! en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studiekracht - Krijg grip op je leren!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studiekracht - Krijg grip op je leren! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studiekracht – Krijg grip op je leren!

Bezoekers bekeken ook