Maarten van Hassel Educatie

Maarten van Hassel Educatie is een Onderwijsinstelling gelegen aan Scholeksterstraat 5 in Zierikzee.

Maarten van Hassel Educatie biedt coaching en bijles aan om uitdagingen op school aan te pakken. Maarten is gespecialiseerd in het geven van bijlessen in de exacte vakken, met name wiskunde. Hij maakt ook leerarrangementen voor biologie en verzorging. In de zomer werkt hij als 'De vakantieboswachter' voor natuuranimatie op campings en vakantieparken. Naast wiskunde geeft Maarten ook bijles in scheikunde, natuurkunde en biologie, omdat hij begrijpt dat deze vakken belangrijk zijn om de wereld om ons heen te begrijpen en kritisch denkvermogen te ontwikkelen. Zijn doel is om leerlingen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun begrip van wetenschappelijke vakken te vergroten.

Meer informatie over Maarten van Hassel Educatie in Zierikzee

Maarten van Hassel Educatie is een Onderwijsinstelling gelegen in Zierikzee op Scholeksterstraat 5.

Maarten van Hassel Educatie uit Zierikzee kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Maarten van Hassel Educatie en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Zierikzee? Dan ben je bij Maarten van Hassel Educatie op de juiste plek. Bij Maarten van Hassel Educatie kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Scholeksterstraat 5 in Zierikzee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zierikzee of niet, iedereen kan contact opnemen met Maarten van Hassel Educatie. Je kan Maarten van Hassel Educatie telefonisch bereiken op: 31 6 48836791 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.maartenvanhassel.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Maarten van Hassel Educatie en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Maarten van Hassel Educatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maarten van Hassel Educatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Maarten van Hassel Educatie

Bezoekers bekeken ook