Kennispoint Schiedam

Kennispoint Schiedam is een Bijles gelegen aan Westvest 26-28 in Schiedam.

Kennispoint biedt al meer dan 20 jaar professionele begeleiding aan leerlingen van verschillende niveaus. Ze hebben al meer dan duizend leerlingen geholpen. Ze bieden een gratis proefles van 45 minuten aan en een gratis niveautoets voor basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8. Daarnaast bieden ze ook een weekendschool aan voor kinderen vanaf groep 6 en middelbare scholieren wiens ouders minder financieel daadkrachtig zijn. Ze bieden ook Cito-toetstraining aan om kinderen voor te bereiden op de aankomende Cito-toetsen. Je kunt kiezen uit bijles, Cito-training of huiswerkbegeleiding. Ze hebben meer dan 5400 tevreden klanten en meer dan 160 professionals. Ze hebben ruim 23 jaar ervaring sinds 1997. Ze hebben acht vestigingen door heel Nederland, waaronder Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Je kunt je aanmelden via hun website en er wordt contact met je opgenomen. Ze nemen eerst een niveautoets af en op basis van de resultaten zoeken ze de beste optie bijles voor je kind.

Meer informatie over Kennispoint Schiedam in Schiedam

Kennispoint Schiedam is een Bijles gelegen in Schiedam op Westvest 26-28.

Kennispoint Schiedam uit Schiedam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kennispoint Schiedam en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Schiedam? Dan ben je bij Kennispoint Schiedam op de juiste plek. Bij Kennispoint Schiedam kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Westvest 26-28 in Schiedam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schiedam of niet, iedereen kan contact opnemen met Kennispoint Schiedam. Je kan Kennispoint Schiedam telefonisch bereiken op: 31 10 810 4054 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kennispoint.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kennispoint Schiedam en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kennispoint Schiedam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kennispoint Schiedam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kennispoint Schiedam

Bezoekers bekeken ook