Stichting Kennisplein Arnhem

Stichting Kennisplein Arnhem is een Bijles gelegen aan Pythagorasstraat 9 in Arnhem.

In het tekstfragment worden drie verschillende programma's aangeboden door Kennisplein Arnhem. Het bijlesprogramma is gericht op rekenen, begrijpend lezen, spelling en studievaardigheden en maakt gebruik van vragen in CITO-stijl. Dit programma is bedoeld voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 en wordt uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 8 leerlingen. De Roboticaclub biedt de mogelijkheid om spelenderwijs robots te bouwen en te programmeren met Lego Mindstorms en Lego Spike Prime. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale software zoals Mindstorms en Scratch. Deze club is bedoeld voor leerlingen van 8 t/m 14 jaar. Daarnaast biedt Kennisplein Arnhem ook huiswerkbegeleiding voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Hierbij worden leerlingen in kleine groepen gecoacht en begeleid bij het maken van huiswerk, met speciale aandacht voor gericht en gestructureerd werken en het verbeteren van de motivatie. De contactgegevens van Kennisplein Arnhem zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Stichting Kennisplein Arnhem in Arnhem

Stichting Kennisplein Arnhem is een Bijles gelegen in Arnhem op Pythagorasstraat 9.

Stichting Kennisplein Arnhem uit Arnhem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Stichting Kennisplein Arnhem en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Stichting Kennisplein Arnhem op de juiste plek. Bij Stichting Kennisplein Arnhem kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Pythagorasstraat 9 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen kan contact opnemen met Stichting Kennisplein Arnhem. Je kan Stichting Kennisplein Arnhem telefonisch bereiken op: 31 6 18871112 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kennispleinarnhem.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Stichting Kennisplein Arnhem en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Stichting Kennisplein Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kennisplein Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Stichting Kennisplein Arnhem

Bezoekers bekeken ook