1. producten
  2. Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter.

Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter..

Specificaties Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter.

Merk

Nike

Kleur

Zwart/Print

Materiaal

Polyester

Volume

30 l

Afmetingen

Hoogte: 51 cm


Breedte: 33 cm


Diepte: 18 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

3

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter.

De Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter is een must-have. Deze rugzak is ontworpen met een stijlvol en duurzaam ontwerp voor al je dagelijkse activiteiten. Hij heeft een ruim binnenvak dat groot genoeg is om al je spullen te organiseren. Met de Swoosh-logoprint aan de buitenkant geef je een stijlvolle touch aan je look. Deze rugzak is gemaakt met een waterafstotende stof, zodat je apparatuur beschermd blijft tegen vochtige omstandigheden. De comfortabele schouderbanden zijn verstelbaar, zodat je deze rugzak altijd op de juiste manier kunt dragen. Bovendien is hij voorzien van een meerdere compartimenten, waaronder een voorvak voor je kleine spullen zoals sleutels en portemonnee. Kortom, de Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter is perfect voor alle activiteiten die je dagelijks onderneemt.

Veelgestelde vragen over Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter.

Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51 cm
  • Breedte 33 cm
  • Diepte 18 cm
  • Volume: 30 l

Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. is gemaakt van Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. en komt standaard in Zwart/Print.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. is specifiek Normale rugzak.

Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. heeft 3. Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Nike Brasilia 9.5 Backpack XL Rugzak Met Logoprint Unisex 30 Liter. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen