1. producten
  2. SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo.

SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo..

Specificaties SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo.

Merk

Super Mario Bross

Kleur

blauw

Materiaal

Polyester

Volume

20 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm


Breedte: 31 cm


Diepte: 15 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo.

Deze SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas is perfect voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Het is een sterke en duurzame rugtas die gemaakt is van hoogwaardig materiaal en duurzame ritssluitingen. Het ontwerp is geïnspireerd op de bekende game Super Mario en heeft een leuke hanger van het bekende paddestoeltje uit de game. De rugtas is voorzien van verschillende vakken waar je kleine spullen zoals schoolbenodigdheden of spelletjes in kan opbergen. Deze rugtas is perfect voor kleine avonturiers die het leuk vinden om hun favoriete game te verbeelden. Het ontwerp is geschikt voor alle leeftijden en heeft een ergonomisch ontwerp zodat je comfortabel kan dragen. De rugzak heeft ook een binnenvak waar je je waardevolle spullen in kan opbergen. De vetersluitingen zorgen ervoor dat je alles goed dicht kan doen. De rugtas heeft een trendy en stijlvolle look waarmee je zeker zal opvallen.

Veelgestelde vragen over SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo.

SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 43 cm
  • Breedte 31 cm
  • Diepte 15 cm
  • Volume: 20 l

SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. is gemaakt van SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. en komt standaard in blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. is specifiek Normale rugzak.

SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. heeft 2. SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. SUPER MARIO Rugzak Rugtas School Tas 6-12 Jaar Nintendo. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen