1. producten
  2. Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots.

Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots..

Specificaties Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots.

Merk

Reisenthel

Kleur

Dots Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

14 l

Afmetingen

Hoogte: 45 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 11 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots.

De reisenthel mini maxi rugzak is perfect voor dagelijks gebruik. Met een inhoud van 14 liter heb je meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. De opvouwbare rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyesterweefsel waardoor je zeker weet dat je spullen goed beschermd zijn. Ook is de rugzak af te sluiten met een rits, waardoor je er zeker van bent dat al je waardevolle spullen veilig zijn. Wat deze rugzak zo praktisch maakt is dat hij ook compact opgevouwen kan worden in zijn eigen buitenzak. Deze buitenzak is 16x23x2 cm en is daarom eenvoudig mee te nemen. De rugzak heeft ook extra handvat tussen de schouderbanden, waardoor je hem ook als handtas kunt gebruiken. De reisenthel mini maxi rugzak is dus een multifunctionele tas die perfect is voor elke situatie. Hij is licht van gewicht en duurzaam, waardoor je er zeker van bent dat hij je lange tijd van dienst zal zijn.

Veelgestelde vragen over Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots.

Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 45 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 11 cm
  • Volume: 14 l

Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. is gemaakt van Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. en komt standaard in Dots Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. is specifiek Normale rugzak.

Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. heeft 2. Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Reisenthel Mini Maxi Rucksack Rugzak Opvouwbaar 14L Dots. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen