Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine..

Specificaties Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine.

Merk

Eastpak

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume

38 l

Afmetingen

Hoogte: 42 cm


Breedte: 32 cm


Diepte: 32 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

3

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine.

De Eastpak Pinnacle is een stijlvolle rugzak uit de Authentic serie van Eastpak. Deze comfortabele rugzak heeft twee grote hoofdvakken die afzonderlijk met een rits kunnen worden afgesloten. Deze vakken bieden meer dan voldoende ruimte voor boeken en documenten van A4-formaat. Ook heeft de rugzak een georganiseerd voorvak met onder andere een sleutelhouder en pennenvakjes. De Eastpak Pinnacle is ideaal als schooltas en biedt voldoende ruimte voor al je schoolboeken. Met het gewatteerde achterpaneel en verstelbare schouderriemen is de rugzak ook nog eens comfortabel te dragen. Let er wel op dat de rugzak geen laptopvak heeft, dus als je je laptop wilt meenemen, zorg dan voor een aparte laptophoes. Verder is de rugzak verkrijgbaar in de kleur Ultra Marine en heeft deze een inhoud van 38 liter.

Veelgestelde vragen over Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 42 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 32 cm
  • Volume: 38 l

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. is gemaakt van Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. is specifiek Normale rugzak.

Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. heeft 3. Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Eastpak PINNACLE Rugzak, 38 Liter Ultra Marine. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen