1. producten
  2. Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,..

Specificaties Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Merk

Rugzak

Kleur

Roze

Materiaal

Nylon

Volume

33 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm


Breedte:


Diepte: 15 cm

Waterafstotend

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Deze stijlvolle rugzak is perfect voor meisjes en dames. Deze rugzak met grote capaciteit is uitgerust met een V-vormig hoofdcompartiment en een gesp die waardevolle spullen beschermt tegen diefstal. De rugzak biedt voldoende ruimte voor je spullen, waaronder pennen, sleutels, waterflessen, map A4, laptop of tablet. Daarnaast is deze rugzak uitgerust met een USB-oplaadconnector, zodat je je smartphone eenvoudig kunt opladen. Het laptopvak is geschikt voor een 17-inch laptop en er is ook een apart vak voor een 9,7-inch tablet. Met de bagageriem kun je de rugzak aan je bagage bevestigen voor meer gemak tijdens het reizen. De rugzak is gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal, waardoor je spullen droog blijven bij regenachtig weer. De schouderbanden en het achterpaneel zijn gevoerd met ademend materiaal, zodat je comfortabel kunt dragen. Deze prachtige rugzak is perfect voor zowel dagelijks gebruik als reizen.

Veelgestelde vragen over Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 43 cm
  • Breedte
  • Diepte 15 cm
  • Volume: 33 l

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. is gemaakt van Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. en komt standaard in Roze.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. is specifiek Normale rugzak.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. heeft . Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. is waterafstotend: .

Bekijk ook andere schooltassen