1. producten
  2. Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf..

Specificaties Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Merk

Beagles Original

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume

14.7 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm


Breedte: 29 cm


Diepte: 13 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Met de Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf heb je een kindertas die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens handig is. De tas is gemaakt van duurzaam en sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat je kind de tas vele jaren kan gebruiken. Met het reflecterende afwerking aan de voorzijde en de verstelbare, opgevulde schouderband zal het draagcomfort voor het kind optimaal zijn. Binnenin de tas is er ruimte voor een drinkfles, maar ook voor een broodtrommel en schriften. Door het label dat achterop zit is het ook voor het kind gemakkelijk om de juiste tas te herkennen. Deze kleurrijke Beagles kindertas is een musthave voor ieder kind!

Veelgestelde vragen over Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 29 cm
  • Diepte 13 cm
  • Volume: 14.7 l

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. is gemaakt van Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. en komt standaard in Groen.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. is specifiek Normale rugzak.

Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. heeft 2. Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Beagles Original Kinderrugzak Dinosaur Olijf. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen