1. producten
  2. K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox..

Specificaties K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

Merk

STUDIO 100 , K3

Kleur

Roze en blauw

Materiaal

Polyester

Volume

8.5 l

Afmetingen

Hoogte: 30 cm


Breedte: 24.50 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

2

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

Deze set met K3-items is perfect voor jouw kleine meid. De rugzak is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en heeft een leuke K3-print. Het heeft ook een verstelbare schouderriem en twee zijzakken, waardoor je alles wat je nodig hebt makkelijk bij je kunt dragen. In de opbergbox vind je alles wat je nodig hebt om leuk te spelen. De CARIOCA waterverf en kleurpotloden zijn perfect om kunstwerkjes mee te maken. Daarnaast krijg je een kleurboekje met een K3-thema. Ook is er een leuke K3-short, ideaal om in te spelen. Verder is er een springtouw en een springrekker, waarmee je heerlijk kunt springen. Deze K3-set is een geweldig cadeau voor elk klein meisje dat van K3 houdt.

Veelgestelde vragen over K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 30 cm
  • Breedte 24.50 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 8.5 l

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. is gemaakt van K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. en komt standaard in Roze en blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. is specifiek Normale rugzak.

K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. heeft 2. K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. K3-set met K3 rugzak en leuke gevulde opbergbox. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen